Accace România a depăşit pragul de 100 de angajaţi

S.B.
Companii / 30 martie 2023

Accace România a depăşit pragul de 100 de angajaţi

Accace România, companie de consultanţă de afaceri şi externalizare servicii din Europa Centrală şi de Est, anunţă că a depăşit pragul de 100 de angajaţi la final de 2022.

Departamentele care au înregistrat cele mai mari creşteri ale membrilor au fost cele de contabilitate şi payroll, pe fondul extinderii portofoliului de clienţi şi al dezvoltării nevoilor clienţilor actuali. Pentru 2023, compania vizează o extindere a echipei cu 30%.

În ultimele 12 luni, echipa Accace România a crescut cu 23%, până la 116 colegi. Jumătate dintre rolurile noilor membri din companie au fost de Junior, iar posturile de Specialist şi Senior au reprezentat, fiecare, câte 25% din totalul celor care s-au alăturat pe parcursul anului trecut.

Pentru 2023, echipa Accace mizează pe o nouă extindere, cu circa 30% faţă de numărul actual al angajaţilor. Aproximativ o treime dintre aceste roluri sunt pentru poziţii entry-level (Junior Accountant, HR Admin Assistant, Junior Payroll Specialist, Junior Tax Consultant), iar restul sunt pentru poziţii de Specialist, Senior (Payroll Specialist, Accounting Team Leader) şi Manager în departamentele de contabilitate, salarizare şi administrare de personal şi de taxe.

"Căutăm oameni dornici să evolueze, dar care să aibă şi o pasiune aparte pentru domeniul în care activăm. Ne plac oamenii curioşi, care se informează în permanenţă cu privire la modificările legislative, dar să aibă şi o deschidere către tehnologie, căutând soluţii inovative de eficientizare a propriei activităţi. Limba engleză este, de asemenea, un must-have pentru colegii care se alătură echipei Accace, având în vedere specificul internaţional al clienţilor noştri", a declarat Marina Din, Chief People Officer Accace România.

Posturile pentru care recrutarea este cea mai facilă, ca proces şi finalizare, sunt reprezentate de cele entry-level, unde nu este necesară experienţa în domeniu, segment pentru care Accace dezvoltă programe dedicate de formare, printre care şi YoDA powered by Accace. Lansat în 2022, YoDA powered by Accace este primul program de pregătire intensivă a studenţilor care îşi doresc să urmeze o carieră în domenii precum contabilitate, resurse umane şi consultanţă. Peste 40 de studenţi din capitală s-au înscris la prima ediţie, iar 15 dintre ei au fost selectaţi şi au participat la programul pilot dezvoltat de specialiştii companiei. Programul este deja la a doua ediţie, în prezent desfăşurându-se workshopuri de contabilitate.

Pe de altă parte, pentru rolurile de Senior, criteriile de selecţie sunt mai riguroase şi căutăm viitori colegi care au atât abilităţi tehnice, cât şi de leadership.

În ceea ce priveşte pachetele salariale şi beneficiile oferite, Accace România acoperă o gamă largă de cerinţe, de la tichete de masă, la tichete cadou sau vouchere de vacanţă, zile extra de concediu de odihnă, zile de studiu special alocate susţinerii examenelor, dar şi susţinere financiară pentru diverse certificări sau programe de formare profesională. În pachete se regăsesc inclusiv bonusurile acordate în funcţie de performanţă.

"Candidaţii îşi doresc o integrare rapidă în activitate, dar şi să simtă că în momente de blocaj specifice la început de drum, colegii empatizează cu ei şi le oferă instrumentele necesare pentru a-şi îndeplini rolul. De asemenea, candidaţii îşi doresc să existe căi prin care să se poată dezvolta la nivel profesional şi personal, prin programe de training, mentorat sau coaching, dar şi să li se ofere o viziune de ansamblu asupra carierei şi a rolurilor către care pot evolua", adaugă Marina Din.

Potrivit acesteia, managementul Accace România înţelege pe deplin importanţa investiţiilor în dezvoltarea colegilor şi în sprijinirea acestora pe drumul către performanţă. Astfel, pentru că în ultimii doi ani echipa s-a mărit considerabil, şi bugetul alocat trainingurilor a crescut în mod proporţional.

În prezent, în cadrul Accace România se lucrează în sistem hibrid, zilele de prezenţă la birou fiind alese de comun acord cu restul colegilor. Scopul principal al zilelor petrecute la birou este acela de a întări echipa, prin întâlniri face-to-face şi socializare dincolo de ecrane.

Totodată, există şi colegi care lucrează full remote, din diverse zone ale ţării, compania bazându-se pe sisteme ce permit realizarea sarcinilor fără necesitatea prezenţei fizice într-un birou. Astfel, anumite poziţii deschise pentru noi angajaţi în cadrul Accace iau în considerare candidaţi ce locuiesc şi dincolo de Bucureşti şi localităţile limitrofe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb