Accion Labs, companie cu ADN de tehnologie şi inovaţie, intră pe piaţa din ţara noastră

V.G.
Companii / 24 octombrie 2022

Accion Labs, companie cu ADN de tehnologie şi inovaţie, intră pe piaţa din ţara noastră

Accion Labs, companie internaţională de cloud engineering care mixează soluţii inovatoare şi competenţe de top pentru susţinerea dezvoltării business-urilor prin produse şi tehnologii emergente, îşi extinde birourile în România şi devine un jucător important pe categoria de tehnologie şi inovaţie, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Conform sursei citate, Hub-ul din România se alătură hub-ului din Cehia în dezvoltarea unui ecosistem care va oferi soluţii integrate pe două dintre liniile de dezvoltare securitate cibernetică şi inteligenţă artificială, având ca scop şi susţinerea de proiecte la nivel global, localizate atât în EMEA cât şi în APAC şi AMER.

Accion Labs România se află într-un proces recurent de recrutare şi atragere de top talents din industrie, atât naţional cât şi internaţional, având în prezent în echipă designeri, ingineri şi manageri cu expertiză în business & în dezvoltarea categoriei. Odată cu acest amplu proces de atragere de top talents, compania susţine dezvoltarea pieţei de IT&C din România atât la nivel de resurse umane cât şi la nivel de generare de business.

Sub conceptul EMERGENT, gândit ca un festival de tech de 365 de zile cu scop de poziţionare pe zona de employer branding, compania va dezvolta know-how-ul şi capabilităţi tehnice ale echipelor interne, prin intermediul proiectelor desfăşurate şi a parteneriatelor cu clienţii din portofoliu, alături de branduri precum Google, Microsoft, Visa, GENPACT, Linkedin, MasterCard, Entertainment Partners.

"După expertiza de management din ultimii ani la nivel de coordonare şi dezvoltare de specialişti, echipe şi companii în domeniul de IT&tech din România, dar şi previzionând trendurile de dezvoltare la nivel de industrie, cu bucurie m-am alăturat Accion Labs România în acest demers de inovaţie şi expansiune pe două direcţii care mă pasionează, respectiv securitate cibernetică şi inteligenţă artificială. Avem planuri mari de dezvoltare şi scalare rapidă şi atragem tot mai multe talente cu expertiză pe diferite soluţii şi procese, şi suntem încrezători că ne vom atinge obiectivele în următorii doi ani", spune Mihail Răduţă, Country Manager Accion Labs România.

În ceea ce priveşte planurile de creştere de business la nivel naţional, atât intern cât şi în colaborare cu alte companii şi branduri, Accion Labs plănuieşte investiţii de zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea echipelor alocate pe proiecte, pentru atragerea a până la 200 de noi angajaţi în companie, cât şi pentru infrastructură digitală şi tehnologii inovatoare.

Accion Labs România este partener, alături de birourile din alte ţări, al The Innovation Summit, un eveniment tech cu recurenţă anuală care reuneşte experţi, echipe de dezvoltare şi clienţii companiei la nivel internaţional, pentru a-şi prezintă soluţiile şi ideile inovatoare în materie de tehnologie, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb