Activision Blizzard plăteşte 35 de milioane de dolari pentru închiderea unei investigaţii în SUA

S.B.
Companii / 6 februarie 2023

Activision Blizzard plăteşte 35 de milioane de dolari pentru închiderea unei investigaţii în SUA

Activision Blizzard, producătorul jocului Call of Duty, a fost de acord să plătească 35 de milioane de dolari pentru închiderea acuzaţiilor Comisiei pentru bursă şi valori mobiliare (SEC) din SUA că nu a reuşit să gestioneze în mod corespunzător dezvăluirile de plângeri ale angajaţilor şi că a încălcat regulile de protecţie a avertizorilor, informează news.ro.

SEC a spus că Activision Blizzard ştia că problemele de păstrare a angajaţilor sunt "un risc deosebit de important în afacerea sa", dar nu a luat măsuri adecvate pentru a gestiona plângerile de comportament necorespunzător la locul de muncă în unităţile sale de afaceri, între anii 2018 şi 2021.

"Activision Blizzard nu a reuşit să pună în aplicare controalele necesare pentru a colecta şi a revizui plângerile angajaţilor cu privire la comportamentul necorespunzător la locul de muncă, ceea ce a lăsat-o fără mijloace pentru a determina dacă există probleme mai mari, care trebuiau dezvăluite investitorilor", a declarat Jason Burt, care conduce biroul SEC din Denver.

Dezvoltatorul de jocuri video, care este şi companie de publishing, care a creat popularul joc "Call of Duty", a cerut, de asemenea, angajaţilor, între 2016 şi 2021 să informeze compania dacă SEC îi contactează pentru informaţii, aceasta fiind o încălcare a regulilor de protecţie a avertizorilor, a spus agenţia.

Reprezentanţii Activision Blizzard, care nu a admis sau negat acuzaţiile SEC, au declarat într-un comunicat că sunt "mulţumiţi că au rezolvat pe cale amiabilă această problemă" şi că şi-au "îmbunătăţit" raportarea la locul de muncă şi limbajul contractual.

Compania a făcut modificări în perioada mai 2020 şi mai 2022 care au îmbunătăţit modul în care au fost colectate plângerile şi comunicarea cu managerii superiori, a mai spus SEC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb