ADAA şi USIBID vor colabora pentru susţinerea şi promovarea afacerilor sustenabile

S.B.
Miscellanea / 8 februarie 2023

ADAA şi USIBID vor colabora pentru susţinerea şi promovarea afacerilor sustenabile

US Institute of Business and International Development (USIBID) se alătură demersului Asociaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton de a susţine şi promova afacerile sustenabile, prin implicarea în proiectul naţional de "Educaţie financiară pentru creşterea economică şi dezvoltarea afacerilor", potrivit unui comunicat al ADAA, remis astăzi redacţiei.

În acest sens, reprezentanţii celor două organizaţii au semnat un acord de cooperare şi susţinere reciprocă în vederea dezvoltării comunităţilor de business la nivel naţional şi internaţional.

Andreea Negru, Preşedinte fondator ADAA, a declarat: "Cooperarea este cheia succesului pentru afaceri şi comunităţi deopotrivă şi cred că lucrând împreună cu USIBID vom reuşi să creăm valoare adăugată în comunitatea de business. Ambele organizaţii au un obiectiv comun: să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial. Atunci când vorbim de cooperare, un prim proiect se referă la < Educaţia financiară pentru creşterea economică şi dezvoltarea afacerilor >, unde USIBID este partener oficial. Sunt convinsă că experienţa şi notorietatea USIBID va aduce plus valoare proiectelor ADAA, iar cooperarea între organizaţii se va extinde la nivel internaţional".

La rândul său, Manuel Oancia, Preşedinte USIBID, susţine: "Credem că doar prin parteneriate sustenabile pentru creşterea şi internaţionalizarea afacerilor putem avea un aport esenţial la dezvoltarea economică durabilă. Totul începe de la o viziune comună şi dorinţă de colaborare. Trebuie să lucrăm împreună pentru a susţine şi dezvolta programe specifice antreprenorilor care să-i ajute să se dezvolte şi să crească. Salutăm demersul ADAA de a se implica în sporirea gradului de educaţie financiară şi ne alăturam acestuia oferind expertiza noastră în domeniul de bussines antreprenorilor din România pentru a face faţă provocărilor actuale. Investiţia în educaţie financiară este cheia unei afaceri de success şi a unei societăţi emancipate."

Prin acest parteneriat ADAA continuă demersul de a avea alături instituţii cu notorietate, cu experienţă şi expertiză susţinută la nivel naţional şi internaţional pentru a oferi antreprenorilor programe şi proiecte specifice ce ii ajută să-şi diversifice afacerile şi să le scaleze pe plan internaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb