Adient sărbătoreşte 20 de ani în producţia de tapiţerii auto

T.B.
Companii / 27 octombrie 2023

Adient sărbătoreşte 20 de ani în producţia de tapiţerii auto

ADIENT TRIM Ploieşti, lider internaţional în producţia de tapiţerie pentru scaune auto, sărbătoreşte, împreună cu cei peste 1300 de angajaţi ai săi, 20 de ani de excelenţă în producţia de tapiţerii auto, se arată într-un comunicat al Adient, remis redacţiei.

Începând cu inaugurarea sa în octombrie 2003, Adient Trim Ploieşti şi-a consolidat reputaţia drept unul dintre principalii producători de tapiţerii auto de înaltă calitate din România şi din întreaga Europa, potrivit sursei menţionate.

Aniversarea celor 20 de ani de existenţă marchează un parcurs de succes, în care Adient Trim Ploieşti a demonstrat angajamentul său faţă de calitate, inovaţie şi dezvoltare durabilă, conform sursei menţionate. Fabrica din Ploieşti a jucat un rol esenţial în furnizarea de tapiţerii auto premium pentru unele dintre cele mai prestigioase mărci de automobile din lume. Echipa talentată şi dedicată de profesionişti de la Adient Trim Ploieşti a contribuit semnificativ la succesul continuu al companiei şi la consolidarea poziţiei acesteia pe piaţă, se mai arată în comunicat.

"Suntem mândri să sărbătorim 20 de ani de activitate la Adient Trim Ploieşti. Această aniversare reflectă nu doar durabilitatea noastră ca organizaţie, ci şi angajamentul nostru faţă de excelenţă şi inovaţie în industria tapiţeriilor auto", declară Adrian Diţă, Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti. "Cu o echipă de profesionişti dedicaţi şi cu o pasiune pentru ceea ce facem, suntem în continuare determinaţi să oferim produse de cea mai înaltă calitate clienţilor noştri. În anii următori, ne propunem să continuăm să ne adaptăm la noile cerinţe ale industriei auto, să inovăm şi să rămânem un lider în producţia de tapiţerii auto premium. Sărbătorim 20 de ani de la începutul activităţii noastre, 20 de ani cu realizări şi provocări, 20 de ani în care am crescut, am acumulat experienţă şi am construit proiecte minunate alături de oamenii deosebiţi şi valoroşi din fabrica noastră. Cu pasiune, muncă susţinută şi perseverenţă, ne-am dezvoltat, am evoluat şi am consolidat echipa noastră. La mulţi ani, ADIENT TRIM Ploieşti!", spune Carmen Bărbulescu, Director Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploieşti, conform sursei citate.

În fiecare an, tapiţeriile auto fabricate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti pot fi găsite pe mai mult de 447.000 de automobile din întreaga lume, transmite sursa precizată.

Aniversarea este marcată printr-o serie de evenimente şi activităţi speciale dedicate angajaţilor companiei, derulate în săptămâna 23-27 octombrie, adaugă sursa indicată.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajaţi şi deţine cinci unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii), arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb