Administraţia Gradea acţionată în judecată deoarece refuză să explice cum a cheltuit 3 milioane de euro pentru Casa de Producţie a TVR

S.B.
Comunicate de presă / 20 iulie 2020

Administraţia Gradea acţionată în judecată deoarece refuză să explice cum a cheltuit 3 milioane de euro pentru Casa de Producţie a TVR

Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind împreună cu filiala MediaSind TVR au acţionat în justiţie conducerea Societăţii Române de Televiziune - SRTv deoarece aceasta, ignorând prevederile Legii nr.544/2011, refuză să răspundă la mai multe întrebări legate de modul în care au fost cheltuite sume importante de bani publici de către Departamentul Casa de Producţie a TVR, potrivit unui comunicat al sindicatului.

Observând că în Decizia nr.16/2016 inspectorii Curţii de Conturi au semnalat o situaţie falimentară în acest compartiment condus de Andraş Istvan Demeter, în data de 5 iunie 2020 MediaSind a solicitat conducerii SRtv să răspundă la mai multe întrebări.

Printre aceste intrebări se numără şi justificarea sumelor alocate anual pentru funcţionarea Departamentului Casa de producţie TVR pe perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2016 până în prezent, achiziţiile realizate pentru Departamentul Casa de producţie, după natura/tipul/valoarea acestora (servicii, mijloace fixe, obiecte de inventar, materiale) pentru perioada 1 ianuarie 2016 până în prezent, specificând care achiziţii au fost realizate din Planul de Investiţii şi care achiziţii au fost realizate în mod direct şi contractele şi parteneriatele iniţiate de către Casa de producţie şi care au fost încheiate de TVR cu diverse societăţi comerciale sau persoane fizice - nume societate comerciala, obiect, servicii, sumele achitate/încasate pentru perioada 1 ianuarie 2016 până în prezent.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Persoana asta nu are ce cauta în conducerea televiziunii naționale. Sub nici o forma! Și nici gasca adusa de ea din pro TV Sunt multe de spus despre noua cloaca de la TVR care conduce pe modelul Olguta sau Dancila. Nu poți numi in aceasta functie pe secretara fostului mogul de la PRO, care se ocupa de decontarea vacantelor cu nemiluita, ale ei și ale șefului. I-a mai adus și pe toți cei de care PRO TV s-a debarasat, adică oamenii care prestau pt Sârbu. O mizerie totala...ca toată tara!

    1. Vaca de muls pentru toti prietenii celor ce au aparut pe sticla TVR, ,,influshiterele" cum zice budeanca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb