Adolescentul acuzat de împuşcarea a 3 protestatari BLM a plătit cauţiunea de 2 milioane de dolari şi a ieşit din închisoare

J.P.
Internaţional / 21 noiembrie 2020

Adolescentul acuzat de împuşcarea a 3 protestatari BLM a plătit cauţiunea de 2 milioane de dolari şi a ieşit din închisoare

Kyle Rittenhouse, adolescentul acuzat de împuşcarea a trei protestatari din Kenosha, Wisconsin, a plătit cauţiunea de 2 milioane de dolari şi nu se mai află în arest, relatează Digi24.

Adolescentul acuzat de împuşcarea celor trei protestatari din Kenosha, Wisconsin, omorând doi dintre ei pe 25 august, a fost eliberat din închisoare, ca urmare a plăţii cauţiunii de 2 milioane de dolari.

Kyle Rittenhouse, un conservator pro-Trump din Illinois, a traversat liniile care delimitează statele pentru a ajunge în Kenosha, unde avocatul său afirmă că era înarmat cu o puşcă în încercarea de a apăra afacerile de violenţele apărute în timpul protestelor anti-poliţie.

Rittenhouse, care a devenit un simbol pentru unii adepţi ai ideologiei de dreapta, are cinci capete de acuzare ce provin din uciderea lui Joseph Rosenbaum şi a lui Anthony Huber, şi rănirea lui Gaige Grosskreutz.

Vineri, avocatul lui Rittenhouse a plătit cauţiunea de 2 milioane de dolari pe care un judecător a ordonat-o în această lună şi a fost eliberat din arest, a declarat, pentru Business Insider, Şeriful Sgt. David Wright din Kenosha.

Următoarea audiere programată a lui Rittenhouse este pe 3 decembrie. El a fost acuzat de omor şi periclitare nechibzuită, printre altele.

Băiatul de 17 ani a devenit o figură divizatoare din punct de vedere politic. Unii îl văd ca un ucigaş care a făcut ceva ce este peste mână şi anume să treacă dintr-un stat în altul, să se înarmeze şi să caute ocazia de a folosi arma împotriva protestatarilor. Alţii, în special cei de dreapta, îl văd ca un erou care a mers să protejeze proprietatea oamenilor faţă de jefuitori.

Acţiunile sale din acea noapte au fost foarte bine documentate cu ajutorul telefoanelor mobile şi răspândite online.

Într-o săptămână de la arest, susţinătorii săi au strâns mai mult de 300.000 de dolari într-un fond dedicat apărării lui în instanţă. Acel fond care a fost deschis pe site-ul givesandgo.com, cu specific creştin, a depăşit 574.000 de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb