ADRIAN ŢUŢUIANU: "Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului"

E.A.
Politică / 7 noiembrie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Actualizare 12:00 - Ţuţuianu: Plimbatul cu valizele, treabă de oameni neserioşi

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus luni din PSD, consideră că oamenii politici responsabili trebuie să rezolve problemele prin dialog, să colaboreze, nu să plimbe "documente cu valize".

"Este o dispută politică. Eu cred că ar fi trebuit să trecem de mult de faza dezbaterii politice cu valizele. Să trecem la faza de dezbaterii politice serioase pe teme de interes naţionale, precum infrastructură şi economie. Plimbatul cu valizele, Dragnea cu nu ştiu ce valiză, Iohannis cu altă valiză, este o treabă de oameni neserioşi. Oamenii politici responsabili ar trebui să stea de vorbă, nu să mimeze dialogul, ar trebui să găsească soluţii de colaborare. Preşedintele ar trebui să fie mediator, iar partidul politic aflat la guvernare trebuie să fie preocupat de problemele acestea - de infrastructură, economie, de rezolvarea problemelor generate de pesta porcină - şi nu de plimbat documente cu valize. De treaba aceasta ar trebui să se ocupe instituţiile statului, fără să le spună cineva că trebuie să facă asta, pentru că este în fişa postului lor", a afirmat miercuri Ţuţuianu la Senat.

(V.D.)

------

Senatorul Adrian Ţuţuianu, recent exclus din PSD, a declarat astăzi că nu se dezice de ceea ce a făcut şi a spus în ultima perioadă. "Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului", a afirmat Ţuţuianu, care a precizat că va fi "un votant critic al guvernului", dar va vota pentru proiectele importante.

"Eu nu am să votez vreodată o moţiune de cenzură împotriva unui guvern al PSD, am să votez toate actele normative care sunt importante pentru dezvoltarea economică, pentru infrastructură, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilităţi, dar nu voi fi votant pur şi simplu, ci voi fi un votant critic al guvernării", am declarat astăzi Adrian Ţuţuianu, potrivit News.ro.

Acesta a explicat că nu se dezice de ceea ce a spus şi a făcut în ultima perioadă.

"Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului", a mai spus Ţuţuianu.

Senatorul a explicat că Rovana Plumb, delegată preşedinte interimar al organizaţiei Dâmboviţa a PSD nu a fost de "aproape un an" în judeţ.

"Doamna Rovana Plumb nu a venit de un an de zile în judeţul Dâmboviţa. (...) Nu a sprijinit niciodată proiecte, chiar şi acolo unde putea să o facă foarte aplicat că este ministru al fondurilor europene", a mai afirmat Ţuţuianu.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, aceştia anunţând că vor contesta decizia.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Si problema mea ca votant PSD nu e partidulu ci disidentii sai .1 :1 .

    1. Problema ta ca vontant PSD nu este niciuna (multi au votat cu buna credinta si speranta).

      Problema ta ca sustinator in continuare al partidului, dupa toate cele intamplate in ultimii 2 ani, este capacitatea intelectuala redusa cu care esti "dotat" si care te impiedica sa intelegi realitatea. Esti printe putinii votanti ai PSD-ului care inca nu a vazut adevarul (insa nu este vina ta pentru ca atat poti dpdv intelectual). Cu siguranta pe tine te-a avut in vedere Darwin atunci cand a concluzionat ca ne tragem din maimute (sau poate ca teoria este falsa si de fapt maimutele se trag din tine). 

      Adevărul e că Securitatea fură și nu mai controlează justiția.

      Cu siguranță Darwin a spus că noi, oamenii, și tu, securistul, avem strămoș comun. 

      Inteleptule ,asta e tot ce ai inteles din metodologia cercetarilor lui Darwin ?Cam subtirica inteligenta ta asumata !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb