Adrian Vasiliu este noul General Manager al Europharm Distribuţie

E.D.
Companii #Sănătate / 3 noiembrie 2014

Adrian Vasiliu a fost numit General Manager al Europharm Distribuţie, în acest rol, el fiind responsabil de creşterea şi dezvoltarea afacerii respectând standardele externe şi cele interne ale GSK.

"Acest nou rol vine ca o oportunitate extraordinară de a-mi aduce contribuţia în alt tip de distribuţie, cea de medicamente, o zona critică pentru bunăstarea pacienţilor noştri. Va fi o provocare cu atât mai mare cu cât obiectivul pe care mi-l propun este foarte ambiţios, acela ca, pe termen lung, să transformăm Europharm Distribuţie în compania cu cel mai bun control intern, monitorizare şi cadru de desfăşurare a activităţii din piaţă, în conformitate cu reglementările interne şi externe. Vreau să dezvoltăm o afacere solidă şi durabilă, cu o infrastructură armonizată şi operaţiuni şi fluxuri automatizate, pentru fi competitivi într-o piaţă extrem de dinamică.", a spus Adrian Vasiliu, Director General Europharm Distribuţie.

Adrian Vasiliu vine în Europharm Distribuţie după o perioadă de 6 luni de interimat asigurat de Viorel Vodiţă, în paralel cu rolul de Marketing Manager, rol în care se întoarce acum.

De-a lungul carierei sale, Adrian Vasiliu a ocupat o varietate de roluri în senior management. Astfel, după 13 ani petrecuţi în Procter & Gamble în arii diferite de business, Adrian a ocupat poziţia de Country Manager pentru România şi Cipru, în cadrul liderului global în industria băuturilor, Diageo. În ultimii 4 ani s-a aflat la conducerea celei mai mari companii de distribuţie din Algeria, Star Brands & Star Goods, o afacere de peste 200 milioane de dolari şi 500 de angajaţi.

Europharm Distribuţie, parte a grupului GSK România, este una dintre cele mai importante companii locale de distribuţie farmaceutică, cu o activitate de peste 20 de ani pe piaţa locală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb