ADVERTORIAL 5 motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timişoara primăvara aceasta

G.D.
Miscellanea / 9 martie 2023

5 motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timişoara primăvara aceasta

Ştim cât de greu poate fi să iţi cauţi un job sau să aplici într-un domeniu de viitor. Poţi să îţi uşurezi muncă dacă participi la un eveniment de carieră dedicat studenţilor, absolvenţilor sau persoanelor în căutare de un loc de lucru nou, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, evenimentele de carieră sunt o oportunitate perfectă de a scoate în evidenţă acele elemente care fac din companie locul de muncă ideal. Ai ocazia să înveţi de la profesioniştii marilor companii şi să ai parte de noi oportunităţi în ceea ce priveşte viitorul tău. În cadrul evenimentelor de carieră se aduc în acelaşi spaţiu persoane care au trecut prin experienţe deosebite care merită împărtăşite cu cei aflăţi în căutare de exemple practice şi relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională.

1.Ce beneficii aduce carierei tale participarea la Angajatori de TOP Timişoara?

Workshopurile Angajatori de Top sunt dedicate persoanelor care îşi doresc o experienţă nouă şi interactivă, unde pot adresa întrebări relevante specialiştilor din marile companii în legătură cu viitorul lor şi pot primi sfaturi pentru carieră. Atelierele noastre se adresează atât celor care îşi doresc să devină experţi în domeniul de activitate, cât şi pentru cei care se află la început de drum Te aşteptăm la workshopurile Angajatori de TOP în Timişoara la 📌 C.R.A.F.T. în perioada 17-18 Martie. Vei pleca cu un bagaj de informaţii relevant şi util în parcursul tău profesional! Descoperă toate workshopurile pentru carieră ta AICI

2.Ce beneficii aduce evenimentul I Love Tech carierei tale?

I love Tech este un eveniment dedicat pasionaţilor de inovaţii şi tehnologii avansate, care se va desfăşura în perioada 17-18 martie la C.R.A.F.T din Timişoara. Acest eveniment aduce împreună specialişti din domeniul tech, care vor împărtăşi cunoştinţe şi informaţii cu privire la cele mai recente trenduri şi inovaţii din industrie.

În cadrul acestui eveniment, se vor desfăşura workshopuri tech cu teme precum Devops, IoT, inteligenţă artificială şi viitorul ingineriei, dar şi conferinţa I love Tech ce va aduce pe aceeşi scenă experţi din companii de top.Conferinţa va avea loc sâmbătă, 18 martie şi adună speakeri memorabili din industrie pentru a discuta teme de actualitate precum viitorul codării, mobilitatea IoT şi realitatea virtuală. Această se concentrează pe inovaţii tehnologice care vor avea un impact major asupra modului în care oamenii trăiesc, lucrează şi se conectează.

I love Tech este locul unde tehnologia, inovaţia şi networkingul vor fi la ordinea zilei. Asigură-ţi locul în cadrul evenimentului!

3.Giveaway şi alte premii

Implicarea şi entuziasmul pentru propria carieră sunt răsplătite printr-un premiu, aşa că poţi să participi la giveaway-ul de primavara această, unde ai şansă să câştigi o Brăţară fitness Huawei Band 7.

4.Networking

Ai posibilitatea să cunoşti perspective diferite de Business şi Tech din Timişoara, să te întâlneşti cu diverse persoane care au aceleaşi provocări în a-şi găşi un job şi să poţi comunica pentru a soluţiona probleme. Aşadar networking-ul de calitate este un alt aspect benefic care te poate ajuta atât în plan personal, cât şi profesional. Interacţiunea cu specialiştii marilor companii ce vor fi prezente în cadrul evenimentului îţi va aduce sfaturi şi răspunsuri aplicate la întrebările tale profesionale şi te vor ajuta să găseşti noi perspective.

5.Internshipuri

Dacă eşti student sau proaspăt absolvent, evenimentele de mai sus reprezintă un prim pas într-o carieră în domeniul pe care l-ai studiat în facultate. Poţi află care sunt tendinţele reale şi de actualitate în domenii că Marketing, IT&C, Inginerie, etc. şi poţi descoperi noile oportunităţi pe care companiile le au primăvara aceasta!

Fă primul pas în carieră şi participă la o experienţă completă în ceea ce priveşte viitorul tău!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb