ADVERTORIAL De ce este vitala investitia in serviciile de SEO?

Companii / 24 mai 2017

De ce este vitala investitia in serviciile de SEO?

In era vitezei si a Internetului, este aproape imposibil ca un business online sa supravietuiasca fara o prezenta optima in acest mediu. Indiferent ca este vorba de o afacere de nisa sau de un gigant al unei industrii, toti au nevoie sa interactioneze cu potentialii clienti.

De aceea, SEO a devenit un factor vital in cresterea unui brand. Acest proces te ajuta sa-ti optimizezi si apoi sa-ti promovezi site-ul pe Internet, astfel incat sa ajungi cat mai aproape de publicul tinta. Este foarte important pentru un proprietar de business online sa aleaga corect agentia de SEO cu care va colabora, deoarece numai serviciile de calitate, realizate in mod constant, il vor ajuta sa isi mareasca traficul pe site si rata de conversie.

Iata care sunt pasii pe care specialistii de la iAgency ii recomanda pentru a realiza o optimizare SEO eficienta:

Pentru a face fata cerintelor din ce in ce mai exigente ale audientei targetate, procesul de optimizare SEO incepe intotdeauna cu o buna intelegere a afacerii, a produselor sau serviciilor comercializate, a publicului caruia i se adreseaza, dar si a competitiei. Pentru acest lucru, este nevoie de un audit SEO, in care vor fi analizate toate punctele forte si slabe ale unui site. Este nevoie de investigarea continutului, a structurii fisierelor, a design-ului si a popularitatii afacerii online, aspecte care conteaza foarte mult pentru motoarele de cautare.

Mai departe, se va realiza o optimizare SEO on-page, in care se va tine cont de algoritmii Google, si care este fundamentala pentru a obtine o pozitie buna pe cuvintele cheie targetate. Desi poate parea simpla pentru cineva neavizat, aceasta tehnica necesita o atentie sporita, deoarece ea este considerata piatra de temelie a oricarui site.

Optimizarea on-page, cunoscuta si ca optimizare on-site, presupune urmatoarele actiuni concrete:

1. Optimizarea meta tagurilor

Meta tagurile constituie unele dintre cele mai importante elemente din procesul de optimizare SEO on-page, deoarece sunt primele lucruri pe care motoarele de cautare le indexeaza si le afiseaza utilizatorilor. Ele trebuie sa fie cat mai atragatoare, sa contina o anumita densitate de cuvinte cheie si sa se incadreze intr-un anumit numar de caractere.

Meta titlurile si meta descrierile trebuie sa fie simple si la obiect, dar, in acelasi timp, relevante pentru afacerea ta. Trebuie sa atraga oamenii sa dea click si trebuie sa respecte anumite reguli de optimizare SEO.

2. Optimizarea Tagurilor HTML

Limbajul HTML are anumite tag-uri, care permit unui site sa le arate motoarelor de cautare paginile lui importante, de aceea este esential ca ele sa fie optimizate corespunzator.

3. Optimizarea cuvintelor cheie

Este esential ca un site sa contina cuvinte cheie relevante pentru publicul sau tinta si sa le foloseasca, astfel incat sa satisfaca cerintele utilizatorilor, dar si ale motoarelor de cautare. Ele trebuie folosite dupa anumite criterii bine stabilite, astfel incat sa existe un echilibru intre numarul lor, limbajul folosit si lungimea continutului. Excesul de cuvinte cheie poate atrage penalizarea site-ului de catre algoritmul Panda.

4. Optimizarea fotografiilor

Un motor de cautare nu poate identifica o imagine decat daca i se spune in cuvinte ce contine, asa ca optimizarea fotografiilor dintr-un site este o parte vitala din procesul de optimizare SEO.

5. Optimizarea linkurilor

Linkurile interne trebuie, de asemenea, optimizate, astfel incat userii sa poata parcurge foarte usor informatiile. Daca acestia au o navigare problematica, Google tine cont de acest lucru si rankeaza slab site-ul.

Mai departe, optimizarea SEO se face off-site, prin crearea de continut si linkuri de calitate, dar si printr-o prezenta activa pe retelele de socializare, pentru a creste atat popularitatea site-ului pe web, cat si rata de conversie.

Toate aceste procedee de optimizare SEO necesita timp, resurse financiare, dar si o experienta vasta in acest domeniu, care este esentiala in momentul in care se ajunge intr-o situatie de impas. In acele momente, specialistul SEO va sti ce trebuie facut pentru a remedia orice problema aparuta.

iAgency este partenerul ideal pentru optimizarea SEO corespunzatoare a site-ului tau, gratie experientei de peste 10 ani in acest domeniu si a faptului ca este mereu la curent cu tendintele din mediul online. Contacteaza specialistii iAgency si vei avea garantia ca beneficiezi de cele mai bune servicii de optimizare SEO de pe piata!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb