ADVERTORIAL Rafturi metalice pentru succesul vanzarilor

Media-Advertising / 2 septembrie 2019

Rafturi metalice pentru succesul vanzarilor

Rafturile metalice sunt un tip universal de dispozitive care pot fi utilizate atat in depozite, cat si in magazine. Datorita rezistentei, costului ieftin, usurintei instalarii, rafturile metalice au cucerit piata. De asemenea, aceste spatii de depozitare a produselor pentru vanzare, vor putea economisi suficient spatiu si zona de vanzare sau a depozitului. Sunt mult mai convenabile decat modelele solide, care sunt destul de voluminoase si incomode in utilizare. Daca ai nevoie de rafturi metalice pentru magazin poti intra pe site-ul https://rafturionline.ro/ro/rafturi-metalice/rafturi-magazin.

Tipuri de rafturi metalice

Astfel de dispozitive pot fi rafturi metalice modulare de perete, rafturi metalice cu agatatoare, capat gondola pentru rafturi de mijloc, rafturi de colt, raft de mijloc tip gondola si multe alte astfel de produse, care pot fi cumparate la cele mai accesibile preturi. Raturile metalice universale pot fi montate pe perete sau pot fi usor utilizate pentru zona unghiulara a unui etaj comercial sau a unui depozit. Intr-un cuvant, un raft metalic este convenabil pentru orice incapere comerciala. In proiectarea rafturilor metalice exista trei elemente principale: un suport vertical, o bara orizontala (grinda) si un raft.

Elemente structurale

In functie de proiectare, elementele structurale pot fi fixate impreuna cu ajutorul unei conexiuni cu suruburi sau prin intermediul carligelor. La cererea clientului, rafturile pot fi cu pereti laterali si despartitori si alte accesorii. Rafturile de comert metalice se caracterizeaza prin usurinta instalarii, depozitarea manuala a marfurilor, precum si o crestere a suprafetei utile a spatiilor. Avantajele unui raft metalic sunt costul redus, usurinta de instalare, stocarea unui numar mare de articole diferite etc. Un raft metalic mobil este ideal pentru organizarea unui spatiu de vanzare insular, economisind spatiul magazinului cu pana la 90%.

Rafturi metalice - Design

Toate rafturile metalice au un design similar. In rafturile metalice, suporturile si elementele portante sunt realizate din profile cu forme foarte diferite, care depind de scopul raftului si de tipul acestuia. Astazi, exista o cerere crescuta de astfel de dispozitive, inlocuind modelele sudate aproape in intregime, deoarece acestea sunt mai convenabil de transport si au, de asemenea, un aspect atractiv. De aceea, sunt foarte populare pentru a expune marfurile. Toate aceste tipuri de rafturi metalice sunt pliabile, ceea ce reduce semnificativ costurile de transport, iar viteza si usurinta de instalare a intregii structuri a constructiei rafturilor metalice sunt semnificativ crescute.

Prin instalarea rafturilor potrivite, poti economisi o multime de spatiu optim de vanzare cu amanuntul. In acelasi timp, sistemele de rafturi pot consta din mai multe sectiuni, fiecare dintre ele reprezentand un tip de produs separat. Nu degeaba se spune ca rafturile pentru un magazin reprezinta chipul proprietarului: locatia produsului, poate atrage sau evita atentia cumparatorului.

Ce sunt rafturile metalice comerciale?

Magazinul online vinde urmatoarele tipuri de rafturi metalice comerciale:

· Rafturi metalice de perete care pot fi instalate de-a lungul peretilor.

· Rafturi insulare care pot face produsele mai atractive pentru cumparatori.

· Rafturi de colt pentru economisirea spatiului.

· Rafturi de capat pentru a umple ergonomic spatiul.

La fel de important este sa plasezi rafturi metalice pentru magazine, in conformitate cu standardele de siguranta la incendiu: nu numai ca acest lucru va da bine la inspectii, ci va pune in siguranta personalul si clientii. Personalul magazinului online rafturimetalice.ro este pregatit sa asambleze rafturi de orice complexitate, avand toate echipamentele necesare si personal calificat pentru acest lucru.

Sursa: EDCORA

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb