ADVERTORIAL SCDTECHNOLOGY - BIOMETRICS ROMÂNIA Soluţii complete de pontaj şi control acces

Ziarul BURSA #Companii / 5 decembrie 2012

Soluţii complete de pontaj şi control acces

"SCDtechnology - Biometrics România" se adresează tuturor categoriilor de firme, oferind soluţii pentru gestionarea personalului angajat, atât în ceea ce priveşte pontajul, prezenţa la muncă a acestora, cât şi controlul şi monitorizarea accesului în cadrul companiei.

De la firme mici până la firme foarte mari, soluţii standard sau personalizate, "SCDtechnology" poate satisface necesităţile şi cerinţele tuturor acestora în materie de pontaj şi control acces.

În prezent, "SCDtechnology" pregăteşte o nouă soluţie de pontaj, destinată în special reţelelor de firme, care va reduce considerabil costurile acestora cu serviciile de control acces.

Ştefan Costin, project manager în cadrul companiei, ne-a precizat: "Lucrăm la o nouă soluţie care este aproape de finalizare şi care va fi disponibilă până la sfârşitul anului. Aceasta se adresează societăţilor care au mai multe locaţii, cum ar fi farmaciile, lanţurile de magazine etc. Întrucât cel mai ieftin aparat de pontaj cu amprentă poate avea costuri destul de ridicate, ne-am gândit la o aplicaţie care presupune înregistrarea angajaţilor printr-un simplu dispozitiv - un cititor de amprente - conectat la un calculator, preţul acestuia ajungând la o treime din preţul unui aparat de pontaj cu amprentă digitală mai ieftin. Acest tip de pontaj poate fi făcut şi cu ajutorul unui abonament lunar, informaţiile şi gestionarea prezenţei angajaţilor fiind realizate cu ajutorul serverelor noastre. De asemenea, compania poate să achiziţioneze soft-ul şi să se ocupe în totalitate de administrare. Dacă, însă, clientul doreşte ceva mai mult de la acest sistem, el poate fi personalizat, în funcţie de solicitarea companiei respective, pentru că noi nu oferim doar aparate, ci oferim soluţii complete şi personalizate pentru orice tip de firmă".

"SCDtechnology - Biometrics România" oferă soluţii şi softuri de control acces şi pontaj companiilor din toată ţara.

Soluţiile puse la dispoziţie de această firmă se bazează pe identificarea amprentei digitale, pe recunoaşterea facială, recunoaşterea cardului şi a parolei.

"SCDtechnology - Biometrics România" este importator de sisteme biometrice de control acces şi pontaj al unor mărci consacrate pe plan mondial.

Companiile cărora se adresează societatea din domeniu sunt firmele mici, medii şi mari, cele cu locaţii multiple.

Aplicaţiile sunt implementate în aproape toate domeniile: clinici medicale, cabinete, universităţi şi campusuri universitare, casino-uri, centre comerciale, gradiniţe, şcoli, fabrici, firme de construcţii etc.

Optional, sistemele pot fi dotate cu WIFI, GPRS, webserver, cititoare de card Mifare, HID, camere video.

Într-un sistem pot fi integrate mai multe aparate de control sau centrale de acces, potrivit datelor furnizate de companie. De asemenea, pot fi definite categorii de acces pentru anumite persoane cu privilegii diferite (utilizator, administrator, manager). Sistemele pot fi utilizate pentru limitarea accesului în anumite departamente sau încăperi, permiţând intrarea în clădire doar persoanelor autorizate.

În funcţie de necesităţi, soft-urile sunt disponibile în diferite versiuni: Basic, Lite, Profesionale, Enterprise, Multi location.

"SCDtechnology - Biometrics România" oferă garanţie pentru sistemele achiziţionate, suport tehnic pe toată durata utilizării, service post garanţie, servicii de consultanţă, servicii de implementare a programelor şi aplicaţiilor oferite, montaj şi instalare a sistemelor de control acces şi pontaj.

Avantajele utilizării unui aparat de pontaj biometric:

> Câştigarea timpului şi reducerea costurilor provenite din erorile umane la înregistrarea statelor de plată sau a unor inexactităţi apărute în programul de muncă al angajaţilor;

> O imagine precisă a costurilor cu forţa de muncă;

> Eliminarea pierderilor cauzate de absenţe şi întârzieri;

> Eliminarea numărului fals de ore lucrătoare, posibil cu alte metode de pontaj;

> Posibilitatea de a calcula rapid statele de plată pentru angajaţi şi de a consulta rapoartele informative generate de sistem;

> Posibilitatea de a centraliza datele din mai multe locaţii şi punctele de lucru, prin conectarea directă din sediul central la sistemele instalate în aceste locaţii, prin GPRS, Webserver;

> Restricţionarea accesului în zone sensibile, private (casierii, birouri, servere etc);

> Crearea unor trasee pentru angajaţi, aceştia având acces doar în locurile permise de funcţie, de îndatoririle de serviciu ;

> Accesul la informaţiile despre intrările şi ieşirile din zonele protejate;

> Restrictionarea accesului anumitor persoane, în anumite zile, în anumite intervale orare.

SCDtechnology - Biometrics România

Tel.: +4-0372.707.846

Mobil: +4-0721.255.045 ; +4-0772.118.350

Fax: +4-031.814.86.70

E-mail: office@scdtech.ro

www.scdtech.ro

www.selectcommerce.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb