ADVERTORIAL Seminee Sibiu, imaginea calitatii si a profesionalismului!

Companii / 10 aprilie 2017

Seminee Sibiu, imaginea calitatii si a profesionalismului!

Funcţionalitatea şi designul şemineelor au evoluat în acelaşi timp cu omul. Se vorbeşte despre seminee încă de la începutul istoriei scrise, încă de pe timpul romanilor. Şi tot de atunci focul, căldura şi lumina acestora aduc în orice cămin o atmosferă de poveste. Această tendinţă a reuşit să acapareze din ce în ce mai mult piaţa romanească. Foarte multă lume se gândeşte şi la achiziţionarea unui şemineu, atunci când vine vorba de noul design al locuinţei, fie ea una modernă sau una tradiţională. În zilele noastre specialiştii în domeniu oferă o gamă foarte largă de produse reuşind să satisfacă şi cei mai pretenţioşi clienţi. De asta se ocupă şi echipa Şeminee Sibiu, una dintre cele mai cunoscute firme de specialitate din ţară.

Cu o experienţă de 17 ani, PEFOC.RO SRL este o firmă profesională cu sediul principal în Sibiu, specializată în comercializarea şi construcţia de şeminee pe lemne şi coşuri de fum de cea mai bună calitate, oferte personalizate, avantaje pentru fiecare produs în parte, totul la un preţ unic în România. Cu un personal specializat, o experienţă bogată în domeniu şi peste 100 de şeminee şi coşuri de fum executate în fiecare an, PEFOC.RO SRL este una din cele mai cunoscute firme de specialitate din ţară. Cu certificări numeroase în ţări precum Germania, Cehia, Polonia şi România, aceştia nu pot fi decât partenerii oficiali ai unor firme cu renume în toată Europa. Gama de produse este special concepută pentru toate nevoile: de la şemineu pe lemne simplu, şemineu cu distribuţie de aer cald în mai multe încăperi, şemineu deschis, semineu centrala, finisate rustic, clasic sau modern în funcţie de design-ul fiecărei locuinţe, la plăci de silicat de calciu sau alte accesorii necesare, toate la cele mai înalte standarde.

Pentru că vorbim despre calitate şi profesionalism, trebuie să vorbim şi despre un brand pe măsură. Şeminee Sibiu reprezintă garanţia tuturor calităţilor promovate de PEFOC.RO SRL, garanţie susţinută de statistici: peste 8.000 de clienţi mulţumiţi anual de produsele oferite şi cel mai mare site de profil din România, cu un stoc de peste 6.000 de produse.

Experienţa de 17 ani îşi spune cuvântul

Strategia creată de Şeminee Sibiu este dezvoltată pe clienţi, oferta fiind modificată în permanenţă, în funcţie de cerinţele şi preferinţele acestora. "Nu ne orpim aici, pentru că producem şi comercializăm modele de şeminee cu preţuri calculate în funcţie de modelul ales, de înălţimea camerelor, suprafaţa încălzită şi capacitatea acestora. Experienţa pe care o avem în acest domeniu este cartea noastră de vizită şi suntem siguri că la noi este găsit produsul ideal, optim atât din punct de vedere practic, cât şi ambiental!", spune Beniamin Prodea, administrator PEFOC.RO SRL. De asemenea, personalul este specializat în consultanţă. 8 angajaţi răspund permanent la telefon şi vin în întâmpinarea clienţilor cu sfaturi utile şi soluţii la orice problemă din domeniul şemineelor.

Evoluţia în timp

Văzut până nu demult doar ca sursă unică de încălzire a locuintei, şemineul a căpătat cu timpul noi valenţe în amenajările interioare. Astfel, de la rolul de bază, şemineul a devenit un obiect de atracţie şi de decor în locuinţele moderne. Şi pentru cei care îşi doresc un şemineu doar ca obiect de decor în living, echipa Şeminee Sibiu a pregătit cea mai bună ofertă şi diverse modele. Având în vedere multitudinea de oferte, putem spune că piaţa şemineelor decorative acoperă orice exigenţe în materie de frumos. Atât şemineele de tip clasic, cât şi cele verticale sau pe post de comodă, redau atmosfera nopţilor de poveste, indiferent de anotimp. Iar dacă pentru cei care doresc să ofere un plus de culoare şi de gust locuinţei, putem spune că alegerea unui şemineu decorativ este un "must have" al amenajărilor interioare moderne.

Plăcerea de a recupera tradiţia, de a crea o atmosferă caldă şi primitoare face ca şemineele să ocupe din ce în ce mai mult un loc fundamental în spaţiul interior, transformându-se într-un simbol al convivialităţii, al căminului. Indiferent de formă, materialele şi tehnologiile conforme stilurilor sau perioadelor de timp, şemineele radiază subtil, nu numai caldură ci şi sentimentul de confort şi relaxare care adună familia împreună, ca în jurul vetrei de demult.

În urma deciziei de a achiziţiona un şemineu, specialiştii noştri vă vor recomanda şi vă vor da sfaturi utile în alegerea unui model. Vă aşteptăm cu preţuri accesibile, calitate superioară, durată lungă de funcţionare, implicarea profesioniştilor în construirea şi montarea produselor şi standarde de calitate europeană! De la şeminee pe lemne, pe biotenol, şeminee centrală, până la diverse accesorii şi componente de ventilare, Şeminee Sibiu stă la dispoziţia tuturor cerinţelor şi bugetelor. Alegeţi să investiţi mereu doar în calitate!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb