AEGON ROMÂNIA: 55% dintre români sunt interesaţi să încheie o asigurare de viaţă, în contextul generat de pandemie

J.P.
Companii / 20 august 2020

55% dintre români sunt interesaţi să încheie o asigurare de viaţă, în contextul generat de pandemie

Cercetările recente derulate de Aegon România arată faptul că 55% dintre respondenţii unui studiu al companiei consideră că în contextul actual, marcat de pandemie, este necesară încheierea unei asigurări de viaţă. Rezultatele studiilor evidenţiază ca principale temeri ale celor chestionaţi sănătatea şi nesiguranţa climatului economic şi deci a locurilor de muncă. Peste 60% dintre români s-au declarat în această perioadă mai îngrijoraţi decât de obicei pentru starea de sănătate proprie şi a celor apropiaţi. În acest context, Aegon România a lansat recent două noi pachete pentru asigurarea de viaţă cu economisire Aegon de Viitor. Pachetele Super şi Ultra ale asigurării Aegon de Viitor, disponibilă exclusiv în Alpha Bank, au fost gândite pentru a mări sprijinul pe care te poţi baza în cazul unor accidente, care pot duce la necesitatea unor intervenţii chirurgicale sau internări. De asemenea, pachetele au fost prevăzute şi pentru a creşte sumele economisite, de care clienţii şi familiile acestora vor putea beneficia la finalul perioadei contractuale, pentru educaţia copiilor sau pentru a-şi menţine un standard optim de viaţă şi după pensionare, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România: "Cu toţii am fost puternic afectaţi de criza generată de noul coronavirus, iar cuvinte precum instabilitate, nesiguranţă, incertitudine au apărut mai des în viaţa noastră decât am fi putut să ne imaginăm atunci când am intrat în 2020. Tocmai de aceea, încă de la debutul pandemiei, am încercat să fim în permanentă legătură cu clienţii noştri, dar şi cu potenţialii clienţi, să înţelegem impactul noii realităţi asupra lor şi să vedem cum le putem fi alături şi cum putem să ne adaptăm produsele la noul lor mod de a vedea lucrurile, de a încerca să îşi construiască o anumită stabilitate financiară. Cu noile pachete Aegon de Viitor ne propunem să aducem un plus de siguranţă într-o perioadă atât de turbulentă, prin sumele mai mari pe care clienţii pot conta atunci când vor avea cea mai mare nevoie, în caz de accident sau alte situaţii neprevăzute. Pentru că este vorba despre asigurări de viaţă cu economisire, dobânzile garantate la economii plus participarea la profitul investiţional sunt elemente cheie prin care contribuim la stabilitatea financiară pe termen lung a clienţilor noştri. De asemenea, pentru acei români care sunt obişnuiţi să economisească folosind un mix de instrumente financiare, asigurarea de viaţă şi aceste noi pachete ale Aegon de Viitor pot fi o alternativă bună pentru a-şi securiza economiile."

Potrivit concluziilor rezultate din cercetările derulate de Aegon România în ultimele cinci luni, 58% dintre respondenţi vor ca o asigurare de viaţă să le ofere fondurile necesare spitalizării, 49% îşi doresc în primul rând ca familiile să aibă un sprijin financiar în cazul decesului lor, iar 47% îşi doresc să dispună de bani în caz de invaliditate din cauze medicale. Noile pachete Aegon de Viitor au fost construite plecând de la aceste nevoi şi oferă economisire cu dobândă garantată de 2,8% în primii şapte ani şi participare la profitul investiţional. Sumele suplimentare alocate pentru evenimente neprevăzute includ intervenţiile chirurgicale din accident, pentru care persoana asigurată poate primi până la 60.000 lei şi spitalizarea în urma unui accident, situaţie în care persoana asigurată primeşte 200 lei pe zi. Suma asigurată pentru deces este de 50.000 de lei pentru pachetul Super şi 100.000 de lei pentru pachetul Ultra.

De asemenea, durata minimă a asigurării este de 10 ani în cazul pachetului Ultra şi de 12 ani pentru pachetul Super, cu o primă totală lunară minimă începând de la 550 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb