Afacerile grupului "Edata" au crescut cu 27,4%, în primele 10 luni din 2009

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 noiembrie 2009

Grupul de companii Edata, cu activităţi în consultanţă IT şi distribuţia de software, a înregistrat în primele 10 luni din acest an o cifră de afaceri de 6,5 milioane euro, în creştere cu 27,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2008, când a avut afaceri de 5,1 milioane euro, potrivit NewsIn.

Grupul cuprinde companiile Edata şi BPM Wave. Astfel, Edata a avut în intervalul ianuarie-octombrie din acest an o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, faţă de 3,7 milioane euro în primele zece luni din 2008, iar BPM Wave a obţinut un rezultat de 2 milioane euro, în scădere faţă de 1,4 milioane euro din ianuarie-octombrie 2008.

În ceea ce priveşte întregul an 2009, grupul de companii Edata estimează o cifră de afaceri de 8 milioane de euro, în creştere cu 33% faţă de nivelul atins în 2008.

Grupul de companii Edata intenţionează ca, în perioada următoare, să abordeze noi verticale de piaţă. Prima vizată este industria farmaceutică, Edata estimând că 15% din volumul cifrei de afaceri pe 2010 va proveni din implementarea de soluţii IT la companiile din acest domeniu.

"Companiile din industria farmaceutică au necesităţi specifice legate de procesele de business. Pentru a face faţă acestor provocări, tot mai multe din aceste organizaţii implementează soluţii informatice care să le ajute să fie mai eficiente (...)", a declarat CEO Edata, Cornel Vintilă.

Edata oferă servicii de consultanţă în management şi IT, compania fiind specializată mai ales pe servicii de management al proceselor de lucru (Business Process Management) dedicate segmentului corporate şi administraţiei publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb