Affidea a achiziţionat două centre Phoenix, în Alba Iulia şi Deva

S.B.
Companii / 4 iulie 2022

Affidea a achiziţionat două centre Phoenix, în Alba Iulia şi Deva

Affidea anunţă achizitia a două centre medicale Phoenix din Deva, respectiv, Alba Iulia.

În urma acestei achiziţii numărul centrelor medicale Affidea se măreşte de la 36 la 38. Anual, în cadrul centrelor Affidea Hiperdia vin peste 1,5 milioane de pacienţi, pentru servicii de imagistică, consultaţii de specialitate şi analize de laborator.

Cele două clinici furnizează servicii de imagistică medicală (RMN, CT, Dexa), precum şi consultaţii în diverse specialităţi medicale (Neurochirurgie, Oncologie, Reumatologie, Oncologie). De la înfiinţare în anul 2016 ( Phoenix Alba Iulia) respectiv 2020 (Phoenix Deva) şi până în prezent, în aceste unităţi au fost realizate in decursul timpului aproximativ 70.000 investigatii, poziţionând cele 2 centre în topul furnizorilor de servicii medicale din regiunea Hunedoara - Alba.

Răzvan Predica, Country Manager Affidea România, a precizat: "Affidea România continuă planul de expansiune la nivel naţional, ca urmare a cererii crescute din partea pacienţilor, care îşi doresc servicii medicale la standarde internaţionale, precum cele din centrele noastre. Ne dorim să fim prezenţi în cât mai multe zone geografice din România, pentru a putea facilita publicului accesul la cele mai performante echipamente medicale şi la expertiza unor medici de elită".

Dr. Nicolae Bolog, fondator al clinicilor Phoenix, a adăugat: "În peste 15 ani de experienţă pe piaţa privată a serviciilor de imagistică medicală am reuşit împreună cu asociaţii mei, medici şi asistenţi, să fondăm şi să dezvoltăm o afacere cu care, de fapt, am crescut împreună. Suntem mândri de faptul că ideile şi munca noastră au avut ca rezultat o afacere profitabilă şi performantă, iar cea mai bună dovadă a succesului nostru este faptul că un investitor strategic şi puternic ca şi Affidea a decis pentru a doua oară în ultimii ani să achiziţioneze centre Phoenix. Suntem convinşi că prin această tranzacţie, centrele preluate de Affidea îşi vor continua dezvoltarea şi vor ajunge la performanţe deosebite."

Affidea România s-a dezvoltat pe piaţa medicală oferind servicii medicale integrate - diagnostic imagistic, analize de laborator, o gamă largă de consultaţii medicale şi diagnostic oncologic prin PET-CT, oferind astfel un diagnostic corect şi complet.

Compania continuă să se extindă la nivel naţional, investind în dezvoltarea centrelor medicale, prin modernizarea tuturor centrelor din reţea, implementarea de noi soluţii digitale pentru îmbunătăţirea continuă a experienţei pacienţilor, dar şi prin instalarea de noi echipamente şi tehnologii medicale, asigurând astfel cele mai înalte standarde de calitate la nivel internaţional.

În aceste tranzacţii, Affidea a fost asistată juridic de echipa de avocaţi coordonată de Av. Lucian Poenaru din cadrul "Rizoiu & Poenaru", iar serviciile de due diligence financiar şi fiscal au fost efectuate de echipa DLA Piper Tax SRL, în colaborare cu TS Partners.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb