Affidea România deschide o clinică nouă în Sema Parc

D.T.
Companii / 31 martie 2023

Affidea România deschide o clinică nouă în Sema Parc

River Development anunţă închirierea unui spaţiu de peste 1.000 mp clinicii medicale Affidea, la parterul clădirii de birouri Berlin din Sema Parc, informează un comunicat remis redacţiei. Tranzacţia a fost intermediată de Knight Frank România.

Potrivit comunicatului, Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea a inaugurat Clinica Affidea Sema, în cadrul Sema Parc, la parterul Clădirii Berlin.

Berlin este una dintre clădirile certificate Breeam Excellent "in use" şi permite acomodarea unei clinici medicale specializate, arată sursa. Clădirea se află în zona vestică a proiectului de reconversie urbană Sema Parc, accesibilă cu uşurinţă din orice parte a oraşului, graţie conexiunii directe la infrastructura oraşului şi la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, staţia "Petrache Poenaru" fiind de altfel în imediata apropiere. Disponibilitatea locurilor de parcare şi accesibilitatea cu maşina personală în imediata apropiere a clădirii sunt alte două elemente importante pentru care pacienţii şi vizitatorii clinicii vor avea tot confortul necesar.

"Suntem încântaţi să încheiem această tranzacţie cu o clinică medicală, lider în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanţă. Comunităţii noastre de afaceri din Sema Parc i se adaugă serviciile medicate specializate, de înaltă clasă, asigurate de o clinică valoroasă", a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

"Affidea Sema este dotată cu echipamente medicale ultraperformante în care componenta de inteligenţă artificială (AI) poziţionează investigaţiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până în prezent. Aşa cum i-am obişnuit pe pacienţii noştri, şi în această locaţie, oferim servicii medicale la standarde internaţionale, accesibile oricărei categorii de public - atât decontate prin CAS, cât şi în regim privat. Pacienţii beneficiază de o gamă largă de consultaţii de specialitate, servicii de diagnostic imagistic ultraperformante, analize de laborator, precum şi un centru modern de fizio şi kinetoterapie," a adăugat Răzvan Predica, Countries CEO România şi Ungaria.

"Mă bucur că am putut contribui la strategia mixului de chiriaşi din Sema Parc şi că parterul clădirii Berlin din proiect a bifat toate cerinţele necesare din brief-ul iniţial pentru spaţiul pe care l-a căutat Affidea", a spus Oliver Derksen, Associate Director, Office Division Knight Frank Romania.

Potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, de către Grupul Affidea, suprafaţa totală a clinicii este de 1.000 metri pătraţi, iar valoarea totală a investiţiei depăşeşte 3 milioane de euro, din care mai mult de jumătate este reprezentată de echipamentele medicale de ultimă generaţie.

Investigaţiile de Rezonanţă Magnetică (RMN) se vor efectua cu noua generaţie de echipamente în care progresul tehnologic conferă un plus de confort pacientului, uşurinţă în realizarea investigaţiei, timpi de scanare mai mici, precum şi o claritate a imaginilor net superioară echipamentelor de generaţie anterioară. Acest RMN va putea fi folosit cu succes şi în efectuarea investigaţiilor imagistice pediatrice datorită protocoalelor speciale pe care le deţine, precizează comunicatul.

În cadrul noii clinici, pacienţii vor putea beneficia de servicii medicale integrate începând cu Medicina de Familie, consultaţii la 17 specialităţi medicale, un Departament de Excelenţă în Ortopedie, investigaţii imagistice precum CT, RMN, ECO şi Osteodensitometrie, analize de laborator (biochimie, hematologie, imunologie şi microbiologie), alături de o gamă variată de proceduri fizio şi kineto: terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, terapie laser etc.

Clinica Affidea Sema are o echipă formată din 82 de profesionişti şi pune la dispoziţie publicului următoarele specialităţi medicale: Cardiologie, Diabet, Nutriţie & Boli Metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină de familie, Medicină internă, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Ortopedie & Traumatologie, Pneumologie, Psihiatrie, Radiologie Imagistică, Recuperare medicală, Reumatologie, Urologie, conchide comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb