AFI Palace Braşov îşi anunţă posibilii clienţi că deschiderea e programată pentru martie 2018

Ovidiu Vrânceanu
Ziarul BURSA #Companii / 3 iunie 2016

Centrul comercial AFI Palace Braşov va fi deschis abia în martie 2018, arată surse din rândul comercianţilor contactaţi pentru a deveni chiriaşi ai viitorului mall. Iniţial, compania a anunţat că întregul complex va fi pus în funcţiune la finele lui 2017.

Cei de la AFI Europe România au cumpărat terenul pe care s-a aflat compania Hidromecanica de la "Cora România". Aceştia plătiseră în 2010 circa 13 milioane de euro, în timp ce israelienii de la AFI au plătit pe terenul respectiv doar 9,7 milioane de euro. Negocierile au durat mai bine de şase luni, iar contractul a fost încheiat în vara anului trecut.

Mall-ul va avea o suprafaţă totală de închiriat de 45.000 metri pătraţi, pe trei niveluri accesibile prin trei intrări principale, conectate de un culoar. Cel de-al treilea etaj va găzdui zona de restaurante şi divertisment, inclusiv un cinematograf.

Pe acelaşi teren, compania va construi şi un proiect de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă de 11.000 metri pătraţi şi va fi conceput ca o construcţie "verde".

O caracteristică unică a viitorului centru comercial o reprezintă terasa de mari dimensiuni cu vedere către munţi, de care vizitatorii se vor putea bucura şi care va găzdui diverse evenimente şi activităţi pentru familii şi turişti.

Proiectul va fi construit potrivit standardelor necesare pentru obţinerea certificării pentru construcţii "verzi" LEED Gold.

Mall-ul AFI Palace Braşov va fi construit de compania care a ridicat şi baza americană de la Deveselu - Danya Cebus. Danya Cebus Deveselu face parte din grupul Danya Cebus, care a ridicat proiectul AFI Cotroceni.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb