Agenţia GUN Media anunţă o creştere de 15% în 2023 şi un nou partener în echipa de management

T.B.
Companii / 9 ianuarie

Alexandru Curtaşu, Head of Performance Marketing al GUN Media, din ianuarie 2024 devine partener GUN Media

Alexandru Curtaşu, Head of Performance Marketing al GUN Media, din ianuarie 2024 devine partener GUN Media

Agenţia GUN Media, un jucător important în domeniul marketingului digital, raportează o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei, în creştere cu 15% faţă de anul precedent, datorită consolidării relaţiei cu clienţii din portofoliu, prin lansarea unui serviciu de email marketing şi investiţia într-un CRM integrat cu platforme social media, se arată într-un comunicat al GUN Media, remis redacţiei.

Într-un an definit de un context economic nefavorabil investiţiilor, GUN Media a răspuns constructiv acestei dinamici prin dezvoltarea de parteneriate pe termen lung şi servicii de performance marketing, potrivit sursei citate.

Astfel, în portofoliul GUN Media se numără acum, printre altele, Cupio.ro, NeaKaisa.ro, TheHome.ro, PrestigeHome.ro, VLAdiLA.ro şi Case-Smart.ro, branduri de top în sectoarele de cosmetice profesionale, home&deco, sanitare sau de iluminat inteligent, arată datele comunicatului.

Lansarea serviciului de email marketing şi iniţiativa de a dezvolta un CRM integrat cu platformele Google, Meta şi TikTok sunt doar câteva dintre inovaţiile cheie ale anului care tocmai s-a încheiat, conform sursei menţionate. Acestea subliniază angajamentul GUN Media de a integra cele mai noi tehnologii pentru a servi nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor săi, transmite agenţia.

Potrivit comunicatului, "A fost un an cu foarte multă presiune din piaţă. Având un portofoliu mare de afaceri ecommerce, rezultatele clienţilor noştri au fost influenţate de consumul din retail, iar în prima jumătate a anului s-a simţit o contracţie puternică la nivel de consum." spune Robert Trandafir, CEO GUN Media. "Din a doua jumătate a anului, majoritatea clienţilor din portofoliu au înregistrat creşteri. Pentru noi, cel mai important a fost să ne orientăm către clienţi stabili, cu viziune pe termen lung, cărora să le putem oferi servicii de performance cu un nivel de suport foarte ridicat".

Alexandru Curtaşu, aflat în funcţia de Head of Performance Marketing al GUN Media, devine din ianuarie 2024 partener GUN Media, după 5 ani în care a trecut prin toate rolurile în divizia de Paid Media a agenţiei, arată datele comunicatului. Curtaşu a lucrat direct cu aproximativ 80 de business-uri diferite, a gestionat sute de conturi de publicitate, în ultimul an având o contribuţie semnificativă la dezvoltarea departamentului şi la creşterea oamenilor din echipă, potrivit agenţiei.

Pe parcursul a aproape 11 ani de activitate, GUN Media a colaborat cu peste 400 de branduri şi a încheiat anul 2023 cu un portofoliu de 85 de clienţi activi, informează sursa citată.

Pentru 2024, GUN Media îşi propune să continue trendul pozitiv de dezvoltare, prin consolidarea relaţiilor cu clienţii cu potenţial de creştere atât în România, cât şi la nivel internaţional, arată datele comunicatului. De asemenea, echipa se aşteaptă la o majorare a cererii pentru serviciul de email marketing. Un alt obiectiv al companiei este de a-şi extinde portofoliul cu magazine online din România care îşi doresc să activeze şi în alte teritorii, iar cu acest scop, GUN Media integrează servicii de tip SaaS dedicate, transmite agenţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb