Agroland investeşte 50.000 de euro în startup-uri inovatoare

A.B.
Comunicate de presă / 24 septembrie 2020

Agroland investeşte 50.000 de euro în startup-uri inovatoare

AgTech TM by Agroland, primul program complet de incubare de startup-uri din România care stimulează şi susţine inovaţia în agricultură, se extinde la nivel naţional, prin lansarea hackathon-ul online AgTech TM Spark Week-end, transmite un comunicat de presă trimis la redacţie.

AgTech TM Spark Weekend este prima etapă a programului de incubare AgTech TM, care dă start inovaţiei în industria agricolă. Evenimentul are loc online, în weekendul 13-15 Noiembrie 2020, şi este dedicat tuturor celor care vor să dezvolte startup-uri tech cu impact direct în agricultură. Organizatorii aşteaptă participanţi din domenii variate, de la studenţi şi absolvenţi ai unei universităţi de specialitate până la programatori, tineri cu specializare de business, marketing sau design.

Horia Cardoş, fondator şi director general al Agroland , a declarat:"Prin AgTech TM by Agroland dorim să demonstrăm că inovaţiile în agricultură nu sunt deloc o Cenuşăreasă faţă de alte domenii în care tehnologia şi abordările de business curajoase au adus salturi semnificative. Dimpotrivă, credem că potenţialul de creştere în agricultură este mult mai mare decât în alte ramuri economice, astfel că ne-am propus să susţinem talentul şi dedicarea unor startup-uri tech din domeniu, care pot consolida creşterea sectorului agricol în România." .

Transferarea în mediul online a programului oferă şansa înscrierii de oriunde din România, programul fiind extins la nivel naţional. Evenimentul pune la dispoziţie mentori şi resurse necesare dezvoltării primului plan de afaceri şi validării soluţiei. Se va încheia cu o sesiune de pitch, unde cele mai bune 10 startup-uri vor trece în etapa următoare. Aici vor primi acces la un program de training-uri şi workshop-uri oferit de Ascendis, pe durata a 3 săptămâni, ajutând echipele să se pregătească pentru faza de incubare.

Înregistrarea la AgTech TM Spark Weekend se face pe bază de bilet accesibil aici. Pentru cei care au o idee de startup bazat pe tehnologie, care are impact în industria agricolă, înscrierea ideii se pot face prin completarea acestui formular.

Toate ideile înscrise vor trece printr-o etapă de preselecţie. Pentru ca o idee să fie acceptată în program, aceasta trebuie să se axeze pe o problemă existentă în industria agricolă, soluţia să se bazeze pe tehnologie şi să existe potenţial de scalabilitate, aminteşte comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb