Aktor şi Euro Construct Trading '98 vor contrui primii 3 kilometri din autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Andrei Stan
Companii / 18 decembrie 2015

Aktor şi Euro Construct Trading '98 vor contrui primii 3 kilometri din autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Valoarea totală a contractului este de 129 milioane de lei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit construcţia primilor 3 kilometri de autostradă Bucureşti - Ploieşti asocierii dintre Aktor S.A. şi Euro Construct Trading '98 S.R.L., valoarea totală a contractului ridicându-se la 129,18 milioane de lei, potrivit unui comunicat al CNADNR remis redacţiei.

"Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că astăzi a fost semnat contractul "Proiectare şi execuţie finalizare Autostrada Bucureşti - Braşov, Secţiunea Bucureşti - Ploieşti, Sector 1, km 0+000 - km 3+325; Nod Centură Bucureşti km 6+500 şi Nod Moara Vlăsiei km 19+500. Sectorul de autostradă Bucureşti - Ploieşti, km 0+000 (Intersecţie Petricani) - km 3+325, Nod Centura Bucureşti şi Nod Moara Vlăsiei, se încadrează în reţeaua generală de autostrăzi prevăzută a se realiza în ţara noastră şi reprezintă sectorul de început al autostrăzii Bucureşti - Braşov", se arată în comunicat.

Acest sector de autostradă, după punerea lui în funcţiune, va permite desfăşurarea circulaţiei pe autostradă de la strada Petricani şi până la Ploieşti, având învedere că, la acest moment, circulaţia se desfăşoară între intersecţia cu Centura Bucureşti şi până la Ploieşti, între kilometrul 3+325 şi kilometrul 7+400 lucrările fiind finalizate, dar "neputându-se deschide traficului datorită lipsei unei racordări cu reţeaua existentă de drumuri", potrivit CNADNR.

Traseul autostrăzii începe din Strada Petricani în prelungirea Străzii Fabrica de Glucoza. După ieşirea din Municipiul Bucureşti, traseul sectorului de autostradă Bucureşti - Moara Vlăsiei este amplasat pe teritoriul administrativ al oraşului Voluntari, iar continuarea traseului se racordează la sectorul de autostradă deja construit.

Contractul de proiectare şi execuţie a fost atribuit Asocierii Aktor S.A. - Euro Construct Trading '98 S.R.L. şi are o durată de implementare de 22 de luni, din care 4 luni reprezintă perioada de proiectare şi 18 luni durata de execuţie.

CNADNR menţionează că perioada de garanţie acordată lucrărilor este de 48 de luni de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

Valoarea totală a acestui contract este de 129.180.727,51 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb