Alianţa Europeană pentru o Redresare Economică Verde face apel la mobilizare pentru investiţii verzi post-criză

S.B.
Companii / 14 aprilie 2020

Alianţa Europeană pentru o Redresare Economică Verde face apel la mobilizare pentru investiţii verzi post-criză

Un număr de 180 de decidenţi politici, oameni de afaceri, sindicate, ONG-uri şi think tank-uri au înfiinţat Alianţa Europeană pentru o Redresare Economică Verde, la iniţiativa preşedintelui Comisiei de Mediu din cadrul Parlamentului European, Pascal Canfin, se arată într-un comunicat al iniţiatorilor.

Reprezentanţii Alianţei au transmis, conform Agerpres: "La iniţiativa lui Pascal Canfin, Preşedintele Comisiei de Mediu din cadrul Parlamentului European, 180 de decidenţi politici, oameni de afaceri, sindicate, ONG-uri şi think tank-uri s-au reunit pentru a forma Alianţa Europeană pentru o Redresare Economică Verde. În faţa crizei coronavirusului, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat Europa pe timp de pace, cu consecinţe devastatoare şi un şoc pentru economie mai dur decât criza din 2008, miniştri din 11 ţări, 79 de europarlamentari din 17 state membre, 37 CEO, 28 de asociaţii patronale reprezentând 10 sectoare diferite, confederaţia sindicală reprezentând membrii din 90 de organizaţii sindicale naţionale şi 10 federaţii sindicale, 7 ONG-uri şi 6 think tank-uri s-au angajat să lucreze împreună pentru a crea, sprijini şi implementa soluţii pentru a pregăti economiile pentru lumea de mâine. Acest prim apel pan-european de mobilizare pentru programele de investiţii verzi post-criză va contribui la construirea planurilor de redresare şi transformare care consacră lupta împotriva schimbărilor climatice şi a biodiversităţii ca pilon principal al strategiei economice".

Potrivit reprezentanţilor noii entităţi, alianţa se angajează să contribuie la luarea deciziilor post-criză legate de investiţiile necesare pentru repornirea şi relansarea economiei.

Sursele citate au mai adaugat: "Împărtăşind credinţa că redresarea economică va veni doar cu investiţii masive menite să protejeze şi să creeze locuri de muncă şi să sprijine toate companiile, regiunile şi sectoarele care au suferit din cauza economiei care s-a oprit brusc, alianţa se angajează să contribuie la luarea deciziilor post-criză legate de investiţiile necesare pentru repornirea şi relansarea economiei noastre. COVID-19 nu va face ca schimbările climatice şi degradarea naturii să dispară. Lupta împotriva acestei crize nu va fi câştigată fără un răspuns economic solid. Alianţa se angajează să participe simultan la lupta şi victoria din aceste două bătălii şi, făcând acest lucru, toţi vor ieşi mai puternici împreună".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Eolienele nu se recicleaza in momentul de fata ci se ingroapa in terenuri parloaga.

    Eolienele au grad de utilizare 10-12 ani, panourile foto v au intre 5-7-9 ani maxim. 

    Energia Verde este mai verde prin fisiune, fuziune, reactie si radiatie; toate controlate. 

    Exista tehnologie ce consuma miezul radioactiv pana la 99,99%, un salt tehnologic revolutionar ce o sa fie implementat in 15-20 ani maxim. 

    Manourile si eliciile de acum, sunt specule tehnologice, atat politice cat si economice.

    Caci au o rata de capitalizare a profitului foarte exagerata intre productie si vanzare, ramanand ca, cumparatorul de ordin final sa aibe procente de 1 -2 cifre pe an in ROI. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb