Alpro lansează Alpro THIS IS NOT M*LK, prima gamă de băuturi din plante

G.D.
Companii / 20 aprilie 2022

Alpro lansează Alpro THIS IS NOT M*LK, prima gamă de băuturi din plante

Alpro lansează pe piaţă Alpro THIS IS NOT MLK, prima gamă de băuturi vegetale pe bază de ovăz, pentru iubitorii gustului de lapte, dedicată consumatorilor care doresc mai multă varietate pe bază de plante în alimentaţie, conform unui comunicat emis redacţiei. Noile băuturi Alpro, pe bază de ovăz, nu conţin zaharuri şi sunt diponibile în două variante: Whole (3,5% grăsime) şi Semi (1,8% grăsime).

Potrivit sursei citate, realizate special pentru a îmbogăţi obiceiurile alimentare cu noi opţiuni versatile, băuturile Alpro THIS IS NOT MLK sunt o premieră pe piaţa produselor plant-based prin autenticitatea gustului de lapte. Noile produse Alpro THIS IS NOT MLK conţin o sursă de fibre, obţinute din rădăcină de cicoare şi sunt îmbogăţite cu calciu, necesar pentru menţinerea sănătăţii oaselor, şi vitamina D, ce susţine aportul zilnic din aceşti nutrienţi esenţiali.

Produsul este disponibil pentru consumatori în două variante, fiecare dintre ele cu un gust şi o textură diferite, datorită procentului diferit de grăsime din reţetă: varianta Whole, cu 3,5% grăsime, respectiv varianta Semi, cu 1,8% grăsime.

Băuturile Alpro THIS IS NOT MLK sunt disponibile în format de 1L, ambalate în cutii realizate din carton în proporţie de până la 88% şi sunt reciclabile. Compania Alpro, alături de Tetra Pak, şi-a propus ca în următorii cinci ani, toate băuturile vegetale să fie ambalate în cutii de carton 100% din material pe bază de plante, reducând amprenta de CO2 cu 40%. Mai mult decât atât, toate ingredientele produselor din portofoliul Alpro sunt cultivate în mod sustenabil şi au o amprentă redusă de carbon şi apă, subliniază sursa citată.

"Dintotdeauna brandul Alpro a însemnat mai mult decât produse pe bază de plante care să aducă varietate în alimentaţie şi atât. Fiecare produs are povestea lui, are rolul lui în misiunea noastră de a îndruma consumatorii către un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, de a-i educa cu privire la beneficiile unui conţinut pe bază de plante şi implicit a unei diete flexitariene. În ceea ce priveşte băutura Alpro THIS IS NOT MLK, ea vine să completeze povestea brandului cu o nouă viziune, o premieră pe piaţă, prin care aducem consumatorilor şi mai multe opţiuni alimentare adaptate la gusturile şi nevoile lor, cu care îşi pot completa alimentaţia echilibrată pe care şi-o doresc.", declară Mircea Bălan, Head of Alpro Central Eastern Europe.

În România, Alpro este prezent cu şase game de produse: băuturi şi iaurturi pe bază de plante, creme de gătit vegetale, caffè latte pe bază de plante gata de băut, deserturi şi îngheţată pe bază de plante. Pentru mai multe detalii, puteţi consulta webiste-ul www.alpro.com/ro sau pagina de Facebook Alpro România, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb