Alstom a finalizat extensia Liniei Roşii la Metroul din Dubai

S.B.
Companii / 14 iulie 2020

Alstom a finalizat extensia Liniei Roşii la Metroul din Dubai

Alstom a felicitat Autoritatea Rutieră şi de Transport din Dubai (RTA), pentru inaugurarea metroului Dubai Route 2020. Acest proiect reprezentativ a fost inaugurat recent în cadrul unei ceremonii de către şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite şi conducător al Emiratului Dubai.

Dl Henri Poupart-Lafarge, CEO-ul Alstom şi preşedinte al consiliului de administraţie, precum şi conducerea consorţiului ExpoLink au participat de asemenea, prin intermediul tehnologiei de videoconferinţă.

Noul proiect, început în iulie 2016 şi derulat de consorţiul ExpoLink, condus de Alstom, format şi din ACCIONA şi Gulermak, constă într-o linie lungă de 15 km - din care 11,8 km se află deasupra solului şi 3,2 km în subteran - şi o conectare cu Linia Roşie. Extensia metroului are şapte staţii, printre care staţia Jabel Ali şi staţia reprezentativă de la Expo. Proiectul este în valoare totală de 2,6 miliarde de euro.

Ca parte a consorţiului, compania Alstom a fost responsabilă de integrarea întregului sistem de metrou, incluzând 50 de garnituri Metropolis produse pe site-ul Alstom din Katowice, Polonia, precum şi de lucrări de alimentare, comunicaţii, semnalizare, control automat al biletelor, lucrări de cale, panourile de protecţie de pe platforme şi asigurarea a trei ani garanţie pentru întregul sistem, precum şi îmbunătăţirea liniei de metrou existente prin modernizarea alimentării cu energie electrică, a sistemelor de semnalizare, a diverselor lucrări de comunicaţii şi de cale.

Trenurile au o lungime de 85,5 metri, sunt compuse din câte cinci vagoane şi vor putea transporta până la 696 de pasageri fiecare.

"Suntem extrem de mândri că am livrat cel mai rapid proiect mondial de metrou construit la cheie. Proiectul Route 2020 arată angajamentul municipalităţii Dubai de a oferi rezidenţilor şi vizitatorilor săi un sistem de reţea feroviară de ultimă generaţie, iar noi rămânem angajaţi să oferim RTA tot sprijinul în călătoria sa către o mobilitate mai ecologică şi mai inteligentă", spune Muslum Yakisan, Vicepreşedinte senior pentru Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Centrală la Alstom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb