ALTEN România are un nou Business Unit Director

V.G.
Companii / 19 septembrie 2022

ALTEN România are un nou Business Unit Director

Roxana Piciorea va coordona una dintre cele mai importante echipe din cadrul companiei

ALTEN România, subsidiara locală a grupului de origine franceză şi una dintre cele mai importante companii de consultanţă în IT şi inginerie, anunţă numirea Roxanei Piciorea în funcţia de Business Unit Director, poziţie din care coordoneaza in momentul de fata o echipa de 10 Business Manageri, parte importanta din echipa de vanzari a companiei, arată un comunicat transmis redacţiei.

Roxana Piciorea a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti în anul 2016, iar după terminarea studiilor a fost cooptată în echipa ALTEN, unde a ocupat poziţia de Junior Business Manager. După o perioadă 5 ani de experienţă în companie, calităţile sale de manager au fost remarcate şi i-au creat oportunitatea de a prelua conducerea întregii echipe de vânzări. În ultimii ani, ea s-a implicat în formarea acestei echipe, ce coordonează unii dintre cei mai importanţi parteneri pe care ALTEN îi are în România.

"ALTEN este o companie despre oameni şi pentru oameni. Îmi propun să cultiv în cadrul echipelor noastre cât mai mult acest spirit, împreună cred că putem să realizăm orice ne propunem, indiferent dacă obiectivul este mic sau mare. Coordonez o echipa de profesionisti, unită, gata să facă faţă oricărei provocării", declară Roxana Piciorea, noul Business Unit Director în cadrul ALTEN România.

Departamentul său, pe care l-a preluat din iulie 2022, supervizează o echipă de aproximativ 140 de ingineri implicaţi în proiecte atât în zona de IT, cât şi în zona de engineering.

"Roxana este un om cu un parcurs profesional total deosebit: a început ca intern pe recrutare, după care a devenit junior business manager, parcurgând toţi paşii până la poziţia de Business Unit Director într-un timp relativ scurt. Cred că ai nevoie de foarte multă ambiţie, perseverenţă şi inteligenţă pentru o asemenea reuşită, mai ales într-o companie cum este ALTEN, care pune accent maxim pe rezultate, şi într-o perioadă de criză aşa cum a fost 2020/2021.. Mai mult, ea coordonează astăzi o echipă de aproximativ 140 de persoane, cu un impact major în rezultatele companiei", a declarat Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România.

ALTEN România are sedii în Bucureşti, Timişoara, Craiova, Piteşti şi Sibiu, iar echipa sa de specialişti se implică în proiecte de dezvoltare software, analiză de business, business intelligence (BI), project management, suport tehnic, inginerie auto sau hardware design. La sfârşitul anului 2021, ALTEN România a raportat afaceri de peste 135 de milioane de lei, în creştere cu 13% faţă de afacerile înregistrate în 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb