Altex deschide un nou magazin în centrul comercial AFI Braşov

G.U.
Companii / 20 octombrie 2020

Altex deschide un nou magazin în centrul comercial AFI Braşov

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide, pe 21 octombrie, un nou magazin în AFI Braşov, conform unui comunicat de presă. Investiţia se ridică la peste 1.000.000 euro.

Acesta este al doilea magazin Altex din Braşov în care clienţii sunt aşteptaţi cu o gamă extinsă de produse, dar şi cu servicii de consultanţă şi soluţii de finanţare adaptate nevoilor fiecăruia.

Noul magazin Altex, aflat în cel mai mare mall deschis anul acesta în România, se întinde pe o suprafaţă de peste 1.600 mp. Acesta este dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft. Soluţia de afişaj electronic reprezintă o strategie de business cu efecte imediate precum eficienţă maximă în schimbarea preţurilor, reducerea costurilor şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin. Totodată, noul centru de servicii Altex este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex, a declarat: ,,Altex continuă strategia de extindere la nivel naţional chiar şi în contextul actual, pentru că, mai ales în vremuri dificile, investiţiile reprezintă drive-ul economiei. În plus, Braşovul este un oraş în continuă expansiune, prin urmare, venim cu un nou magazin pentru a deservi cererea în creştere de tehnologie şi inovaţie. Vrem să le oferim clienţilor noştri o experienţă de cumpărare completă, de la o gamă largă de produse de bună calitate şi oferte de nerefuzat, până la servicii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialiştii noştri."

Potrivit comunicatului, cel mai nou centru de servicii din reţeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Braşov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcţiona de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00. Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregăteşte oferte speciale şi reduceri, iar primii clienţi vor primi un set de măşti de protecţie de 50 de bucăţi, la achiziţii de peste 150 de lei.

Altex acordă o atenţie sporită protecţiei clienţilor şi angajaţilor, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii reţele:

Angajaţii poartă măşti de protecţie în spaţiile interioare;

Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaţilor, cât şi a clienţilor);

Magazinul este dezinfectat în mod regulat;

Există o staţie cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;

În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanţa de siguranţă de minimum 2 metri între persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb