ALTEX oferă primul sistem educaţional complet din România cu PC-ul Myria

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 septembrie 2008

ALTEX lansează o nouă ofertă promoţională pe piaţa PC-urilor pentru acasă, oferind primul sistem educaţional complet din România - modelele Myria eCreativ 6+ (pentru clasele I-IV) şi Myria eCreativ 10+ (pentru clasele V-VIII) la un preţ promoţional de 1299,9 lei faţă de preţul standard de 1499,9 lei. Oferta este valabilă în perioada 4 Septembrie - 15 Octombrie în magazinele ALTEX şi Media Galaxy din întreaga ţară.

"Myria este primul brand românesc care introduce conceptul educaţional în zona de computere pentru acasă, iar această nouă ofertă vine să susţină în continuare produsele şi serviciile de calitate ca semn al respectului şi încrederii acordate clienţilor noştri. Ne bucurăm că împreună cu partenerii noştri am reuşit să extindem accesul la educaţie de calitate şi să oferim cât mai multor copii un computer performant şi accesibil ca preţ" - a declarat Raul Filip, Retail Director, ALTEX România.

Despre programul Myria Educaţional 2008

Cele două sisteme IT fac parte din programul Myria Educaţional 2008 care, pe lângă eforturile de lărgire a accesului la computere de calitate, abordează probleme esenţiale din aria educaţională, răspunzând în mod integrat unor aspecte precum: responsabilitatea faţă de copii în cazul utilizării computerului, accesul la computere în şcoli, implicarea întregii familii în procesul educaţional, Internetul şi aplicaţiile multimedia ca instrumente moderne de învăţare şi necesitatea îmbinării jocului cu didacticul.

Programul Myria Educaţional a fost realizat printr-un parteneriat de excepţie cu mari producători software: Microsoft, Siveco, AltFactor; hardware: AMD, Gigabyte; ALTEX - liderul în piaţa de retail şi CES - divizia de producţie calculatoare a grupului ALTEX.

Responsabilitate faţă de copii: Cum poate deveni computerul mai sigur pentru copii?

În prima parte a acestui an, prin programul Myria Educaţional au fost organizate în întreaga ţară mai multe evenimente şi întâlniri cu tema: cum poate deveni computerul mai sigur pentru copii? Părinţii au putut astfel afla de la specialiştii în domeniu despre unul din cele mai importante beneficii ale sistemelor IT din seria Myria Educaţional: acestea pun la dispoziţia părinţilor, prin intermediul sistemului de operare Windows Vista original preinstalat, un set de controale parentale menite să ofere linişte părinţilor şi să le dea încredere în modul în care gestionează activităţile desfăşurate de copii pe computer.

Accesul la computere în şcoli

Peste 90 de unităţi de învăţământ din ciclul primar şi gimnazial din întreaga ţară au fost dotate în prima parte a anului 2008 cu computere Myria Educaţional printr-un amplu program de sponsorizare susţinut de ALTEX. De asemenea, mai mulţi copii extrem de talentaţi, dar a căror copilărie le-a fost pusă la încercare, au primit câte un PC educaţional din partea ALTEX în cadrul unor acţiuni umanitare naţionale.

În cadrul Clubului Dascălilor Creativi organizat în parteneriat cu AltFactor, elevi din peste 200 de şcoli din întreaga ţară au putut descoperi universul multimedia oferit de Myria eCreativ şi software-urile educaţionale eduCreativ, galeria foto a clubului conţinând peste 80 de albume foto şi mii de zâmbete ale copiilor în faţa fascinantei lumi a cunoaşterii.

Myria Educaţional pentru întreaga familie!

In perioada 22 Aprilie - 31 Iulie clienţii Myria Educaţional au avut posibilitatea să participe la prima promoţie Myria care i-a răsplătit cu excursii la alegere. Astfel, trei din familiile care au ales pentru educaţia copiilor lor unul din modelele de PC-uri Myria Educaţional şi-au petrecut o extra-vacanţă la munte în cele mai pitoreşti şi pline de istorie locuri din ţară.

Despre sistemele Myria eCreativ 6+ şi Myria eCreativ 10+

Cum putem construi marile performanţe ale celor mici?

Ceea ce face diferenţa în cazul celor două sisteme IT din seria Myria Educaţional este pachetul de sofware-uri educaţionale dedicate pentru fiecare ciclu şcolar. Astfel:

pentru clasele I-IV şi nu numai: Myria eCreativ 6+ propune o super serie de lecţii multimedia interactive formată din şase programe eduCreativ care transformă fiecare lecţie într-o poveste captivantă şi plină de învăţăminte, iar locul temutei lucrări de control este luat de încercările prin care eroii eduCreativ cântăresc cunoştintele celor mici.

pentru clasele V-VIII: Myria eCreativ 10+ aduce pe PC-ul de acasă lecţiile interactive AeL, desemnate drept cel mai bun conţinut educaţional din lume în cadrul World Summit Award (echivalentul Oscarurilor în IT). De asemenea, Myria eCreativ 10+ include 4 DVD-uri conţinând 2 documentare BBC: Planeta Albastră şi Pe tărâmul dinozaurilor - atractive şi instructive pentru întreaga familie.

O altă particularitate este aceea că Myria Educaţional 2008 vine în sprijinul micilor utilizatori oferind aproape întreg pachetul software în versiunea în limba română. Astfel, sistemul de operare, suita Office, software-ul educaţional precum şi toate celelalte aplicaţii utilitare sunt în limba română, excepţie fiind doar enciclopedia Encarta care, preinstalată în versiunea de limba engleză, are drept scop să-i ajute pe cei mici să-şi îmbogăţească, într-o manieră mai simplă şi mai sigură, vocabularul de limbă engleză.

Pentru cei care păşesc pentru prima dată în lumea computerelor, doresc să aprofundeze cunoştinţele ori să găsească modalităţi de lucru mai eficiente, Myria le oferă materiale suport în limba română: manualul utilizatorului, ghidul părintelui, precum şi cartea "Windows Vista în imagini" - apărută la editura Teora.

Temele pentru acasă se fac acum mult mai uşor cu Myria eCreativ

Cei mici pot începe lucrul chiar de la prima apăsare a butonului Start, pentru că toate computerele din seria Myria Educaţional sunt preinstalate cu sistemul de operare autentic Windows Vista - ediţia Home Premium. Interfaţa Windows Aero şi posibilitatea de răsfoire 3D oferă un aspect elegant şi atrăgător care facilitează organizarea, vizualizarea şi lucrul cu informaţii. De asemenea, prin pachetul software complet oferit de Microsoft - suita Office Professional 2007, enciclopedia Encarta, aplicaţiile educaţionale Learning Essentials, Math 3 RO cei mici îşi pot organiza mai bine timpul şi activităţile, pot rezolva mai uşor temele acasă şi se pot pregăti mai bine pentru viitor.

După şcoală: Muzică, fotografii, filme, Internet, jocuri

Myria Educaţional pune accent pe dezvoltarea creativităţii şi abilităţilor organizatorice ale micilor utilizatori chiar şi în afara programei şcolare. Astfel, Windows Vista Home Premium le permite iubitorilor de multimedia să-şi organizeze şi să păstreze mai bine fotografiile, să mixeze melodiile preferate şi să creeze propriul cinema direct pePC-ul de acasă. De asemenea, cei mici pot ţine legătura cu colegii de şcoală, cu prietenii ori cu părinţii aflaţi la serviciu prin intermediul Windows Live care permite conversaţii prin text, voce şi video, facilitând în acelaşi timp partajarea fişierelor şi lucrul în timp real. Nici jocurile nu au fost lăsate la voia întâmplării. Myria eCreativ propune un pachet de trei jocuri licenţiate adecvate vârstei care acoperă domeniile cele mai iubite de cei mici: zoo, lego, curse offroad. Astfel, prin joc, Myria îi provoacă pe cei mici să-şi dezvolte creativitatea şi abilităţile de conducere, îi ajută să-şi îmbunătăţească viteza de reacţie, să ia decizii în situaţii critice şi să înveţe să fie mai disciplinaţi.

Despre Microsoft România: Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul. Misiunea Microsoft România este creşterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.

Despre AMD: Advanced Micro Devices (AMD), furnizor global de top în soluţii hardware inovative, a fost înfiinţată în 1969 şi are sediul în Sunnyvale, California. AMD proiectează şi produce microprocesoare, dispozitive cu memorii flash şi procesoare de consum redus pentru industriile de calculatoare, comunicaţii şi produse electronice. AMD este dedicat oferirii de soluţii standardizate cu orientare către client pentru utilizatori de tehnologie, de la companii şi guverne, până la consumatori individuali.

Despre SIVECO: Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este liderul caselor de software din România, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi spaţiul CSI. În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către beneficiari internaţionali din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât instituţii publice importante, cât şi companii private de referinţă. SIVECO România este prima companie din România care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society.

Despre GIGABYTE UNITED INC.: GIGABYTE UNITED INC., fondată în decembrie 2006, duce mai departe brand-ul GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd. care, în ultimii 20 de ani, a fost lider în industria plăcilor de bază. GIGABYTE UNITED INC continuă să se axeze pe segmentul de plăci de bază şi video marca GIGABYTE şi se angajează să ofere clienţilor săi produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, împreună cu cel mai inovator design din industrie. GIGABYTE UNITED INC. va continua să personifice spiritul şi cultura unice, care au făcut din GIGABYTE unul din brand-urile de prim rang din industrie.

Despre ALTEX ROMANIA: ALTEX ROMANIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală se ridică la aproximativ 90.000 metri pătraţi, divizată între 70 de magazine ALTEX şi 16 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX conţine produse cu CEL MAI MIC PREŢ DIN ROMANIA, în timp ce MEDIA GALAXY se diferenţiază având CEA MAI VARIATĂ GAMĂ DE PRODUSE. ALTEX ROMANIA este acţionar majoritar în următoarele companii: Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, ALTEX Distribution - compania de logistică şi distribuţie, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Despre CES: Complet Electro Serv (CES), membră a grupului ALTEX, se adresează segmentelor Consumer şi Business cu o ofertă diversificată şi adaptată. CES este promotor al brandingului românesc de IT, prin cele două branduri proprii: DAVIO şi MYRIA - din perspectiva cărora oferă acces rapid şi simplificat la tehnologia viitorului. CES deţine avantajul singurei linii profesionale de asamblare din Sud-Estul Europei şi menţine un sistem de management integrat calitate-mediu certificat TUV conform standardelor SR EN ISO 9001:2002, SR EN ISO 14001:2005. CES este Microsoft Gold Certified Partner şi AMD Premier Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb