Altex România continuă planul investiţional de modernizare al magazinelor sale

S.B.
Companii / 5 mai 2021

Altex România continuă planul investiţional de modernizare al magazinelor sale

Altex România investeşte în modernizarea şi tehnologizarea întregii reţele de magazine, pe lângă deschiderea de noi locaţii, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Astfel, magazinele Altex din Capitală - din incinta Centrului Comercial Colosseum şi din Braşov - strada Cărămidăriei nr. 1 au fost modernizate pentru a oferi clienţilor o experienţă completă de cumpărare, care le va acoperi toate nevoile de tehnologie, la cel mai bun raport calitate-preţ şi va asigura o experienţă de cumpărare superioară.

Suprafaţa comercială a celor două magazine, a fost reorganizată cu totul pentru a asigura o interacţiune cât mai eficace cu clienţii şi fluidizarea optimă a procesului de consultanţă şi vânzare în magazin. Investiţia de mai bine de peste 1 milion de euro realizată în magazinul Altex din Str. Caramidariei din Braşov si Altex Colosseum, localizat în Bucureşti, pe Şoseaua Chitilei nr. 284, în cadrul Centrului Comercial Colosseum este în linie cu planul de extindere şi modernizare anunţat de grupul ALTEX, care are în vedere inclusiv digitalizarea tuturor magazinelor din ţară. Au fost introduse integral etichete electronice şi displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor şi ofertelor la raft dar şi o schimbare rapidă şi conformă a preţurilor, îmbunătăţind automat experienţa de cumpărare

Începând de joi, 6 mai, clientii care vor trece pragul magazinului Altex din Colosseum, vor fi întâmpinaţi atât de oferte speciale, cât şi de consultanţă personalizată oferită de specialiştii Altex. Mai mult decât atât, primii 300 dintre ei care vor face cumpărături de 150 de lei, vor primi gratuit măşti de protecţie ridicată KN95.

"Avem un plan investiţional amplu, care vizează securizarea unei experienţe omnichannel completă în toate magazinele Altex din România. Iată că mai facem un pas în această direcţie, prin reamanejarea magazinelor noastre din Bucureşti Colosseum şi Braşov Cărămidăriei, pe care am proiectat-o in aşa fel încât să răspundă complet nevoilor clientului nostru de astăzi: preocupat de cel mai bun raport calitate-preţ, o coordonare exactă a detaliilor despre produsul găsit în online cu cel din magazin şi tot suportul consultanţilor noştri în procesul de achiziţie", a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Mai mult, clienţii vor avea acces inclusiv la noi soluţii menite să le îmbunătăţească experienţa în magazin şi să le salveze timp în alegerile făcute: de la servicii de consultanţă în achiziţia de servicii de energie şi gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeaşi zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opţiunea achiziţionării de asigurări pentru locuinţe sau asigurări CASCO, soluţii de creditare personalizată, retur oriunde, rezervare cu ridicare din magazin.

Altex reiterează atenţia sporită oferită în vederea protecţiei clienţilor şi angajaţilor săi. Astfel, Altex Colosseum va respecta toate măsurile recomandate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii reţele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb