Alukönigstahl livrează sisteme Schuco pentru noi proiecte rezidenţiale în Bucureşti

P.P.
Companii / 27 iunie 2019

Alukönigstahl livrează sisteme Schuco pentru noi proiecte rezidenţiale în Bucureşti

Alukönigstahl România, specialistul în sisteme de aluminiu, oţel şi PVC de cea mai înaltă calitate, furnizează sisteme Schuco de ferestre, uşi şi pereţi cortină de ultimă generaţie pentru cele mai noi proiecte rezidenţiale de lux ale Capitalei, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Sistemele Schuco au contribuit la realizarea unor arhitecturi contemporane, eficiente energetic, dar şi confortabile pentru viitorii ocupanţi.

În Nordul Bucureştiului, pentru proiectele rezidenţiale Aviaţiei Tower şi 102 The Address au fost alese, pentru confortul termic şi fonic al viitorilor beneficiari, ferestre şi uşi din aluminiu realizate din sisteme performante Schuco AWS 65, respectiv Schuco ADS 65.

Sistemul Schuco AWS 65, cu o adâncime a profilului de 65 mm, permite numeroase variante de design pentru ferestre. Sistemul are şi caracteristici bune de izolare termică, profilele sunt rezistente şi permit realizarea unor ferestre de dimensiuni mari, care să permită multă lumină naturală în interior. Acest tip de ferestre sunt compatibile cu gama de uşi Schuco ADS 65, având aceeaşi adâncime a profilului.

Pentru realizarea unor deschideri mari spre terase sau balcoane, soluţia aleasă pentru proiectele Cap Nord şi a Imobilului J.L. Calderon, Alukönigstahl a oferit sistemul pentru uşi liftant-glisante ASS 70.HI. Aceste construcţii vor asigura izolare termică şi fonică excelente şi sunt perfect etanşe la ploaie.

Din punct de vedere estetic, toate soluţiile oferite de Alukönigstahl pentru tâmplăria din aluminiu permit finisarea profilelor într-o mare diversitate de culori, inclusiv în culori diferite la exterior faţă de interior.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cind te duci la sediul din bd. Unirii nu ai cu cine sa stai de vorba. Au un singur inginer care alearga disperat tot Bucurestiul. Hello mai angajati si oameni ,lasati laudele sau minciunile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb