Amadeus şi Sabre Holdings au depus la Comisia Europeană intenţia de a forma un joint-venture pentru un system de plăţi automatizate în industria turismului

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 august 2007

Sabre Holdings şi Amadeus, furnizori lideri de distribuţie şi tehnologie în industria globală a turismului, au depus intenţia către Comisia Europeana pentru obţinerea unei aprobări anti-trust de a crea un joint-venture care să ofere industriei globale de turism un proces automatizat de plăţi şi soluţii de reconciliere financiară.

Intenţia acestui joint-venture este de a stabili o soluţie standard pentru industrie, care să imbunătăţească şi să vină mai bine în întâmpinarea nevoilor industriei de turism, să eficientizeze procesul de plăţi şi să creeze o mai bună interoperabilitate şi automatizare. De asemenea, se urmăreşte axarea pe segmentele industriei care nu sunt legate de călătoriile aeriene, cum ar fi serviciile hoteliere, de croazieră, circuite, călătorii cu maşina sau cu trenul. Viitorul joint-venture va integra instrumentele financiare deja folosite de industria de turism într-o platformă complexă şi de înalt nivel tehnologic, multi-canal şi multi-GDS, care va permite jucatorilor din industrie să gestioneze în mod eficient toate aspectele legate de plăti printr-o soluţie flexibilă şi uşor de utilizat.

Informaţii suplimentare despre soluţia joint-venture vor fi disponibile după aprobarea acestuia.

Despre Sabre Holdings Corporation

Sabre Holdings conectează oamenii cu numeroasele posibilităţi de călătorii în jurul lumii furnizând produse de călătorie şi soluţii de distribuţie şi tehnologice pentru industria turismului. Sabre Holdings sprijină călătorii, agenţii de turism, corporaţiile, agenţiile guvernamentale şi furnizorii de servicii turistice prin intermediul companiilor sale: Travelocity, Sabre Travel Network şi Sabre Airline Solutions. Cu sediul central la Southlake, Texas, compania are aproximativ 9,000 de angajaţi in 45 de ţări. Mai multe informaţii sunt disponibile la http://www.sabre-holdings.com.

Despre Amadeus

Amadeus este partenerul de tehnologie ales al furnizorilor, vânzătorilor şi cumpărătorilor din industria turistica. Compania oferă distribuţie, IT şi solutii point-of sale pentru a-şi ajuta clienţii să se adapteze, să se dezvolte şi să aibă succes în dinamica evoluţiei industriei turistice. Grupurile de clienţi includ furnizori de călătorii (linii aeriene, hoteluri, companii de închiriere de automobile, companii de căi ferate, linii de feribot, linii de croazieră, companii de asigurări şi turoperatori), vânzători (agenţii de turism) şi clienţi (corporaţii şi persoane fizice). Soluţiile sunt grupate în patru categorii - Distribuţie & Conţinut, Vânzări & Comerţ on-line, Business Management & Servicii, Consultanţă.

Compania este deţinută de WAM Acquisition, ai cărei acţionari sunt BC Partners, Cinven, Air France, Iberia şi Lufthansa. Amadeus are aproximativ 7,600 de angajaţi la nivel mondial, reprezentând 95 de naţionalităţi. Mai multe informaţii despre Amadeus sunt disponibile la www.amadeus.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb