Amânarea Australian Open, benefică pentru Serena Williams

A.B.
Sport / 1 februarie 2021

Amânarea Australian Open, benefică pentru Serena Williams

Amânarea Australian Open cu trei săptămâni a fost benefică pentru Serena Williams, a declarat astăzi fostul lider mondial al tenisului feminin, potrivit BBC şi Agerpres.

Serena Williams a afirmat că nu ar fi putut juca la Australian Open dacă nu ar fi existat această amânare. Primul turneu de Mare Şlem al anului a fost reprogramat pentru perioada 8-21 februarie, deoarece jucătorii şi jucătoarele veniţi din străinătate sunt obligaţi să urmeze o perioadă de 14 zile de carantină.

Williams, care încearcă să egaleze recordul de 24 de turnee de Mare Şlem câştigate, a spus că "a avut nevoie de mai mult timp" pentru a se reface complet după accidentarea la tendonul lui Ahile suferită în septembrie în timpul US Open.

"Nu cred că aş fi fost aici dacă s-ar fi desfăşurat în perioada obişnuită. Sincer, accidentările la tendonul lui Ahile sunt lucrul cel mai rău. Doamne, nu mi-am dat seama că va dura atât de mult. Categoric am împins limitele, dar sunt aici", a spus americanca, învingătoare luni cu 6-1, 6-4 în faţa australiencei Daria Gavrilova în meciul său de debut la turneul Yarra Valley Classic, de categoria WTA 500.

Williams a disputat cu această ocazie prima sa partidă oficială după abandonul în turul secund de la Roland Garros, anul trecut în luna septembrie.

Campioana din Statele Unite o va avea ca adversară în optimile de finală pe bulgăroaica Ţvetana Pironkova, care s-a impus în trei seturi, 1-6, 6-4, 6-4, în faţa croatei Donna Vekic, cap de serie nr. 9.

De menţionat că Serena Wiliams urma să o înfrunte pe Ţvetana Pironkova la Roland Garros, înainte de a se retrage din cauza unei leziunii la tendonul lui Ahile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb