Ambasadorul României la Beijing a provocat un accident de circulaţie

S.B.
Miscellanea / 22 mai 2020

Ambasadorul României la Beijing a provocat un accident de circulaţie

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a confirmat, azi, faptul că ambasadorul României în China, Vasilică Constantinescu, a provocat un accident de circulaţie, confirmând informaţii apărute în spaţiul public privind acest incident ce ar fi avut loc acum câteva săptămâni, potrivit Hotnews.

MAE a transmis: "Cu privire la informaţiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulaţie, fără victime, MAE precizează că situaţia semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informaţii suplimentare".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ambasador in China este Basil Constantinescu - asa zisa "excelenta" este un taran batucit de pe langa Targoviste adus in MAE de Savuica comunistul var cu Elena Ceausescu. Acest Vasile, nu Basil cum ii place lui sa isi breduiasca numele primit de la parinti si de care se pare ca ii este tare rusine este un isteric cu probleme grave de comportament, frustrat si care este avid de bani nemunciti, iar nevasta-sa se ocupa cu trimiterea la munca pentru comisioane nedeclarate babane a unor chinezi amarati in UE si Romania!

    Astia de la EIS chiar nu mai fac nimic decat shopping de a ajuns ca in MAE sa lucreze numai psihopati, betivi, spagari, corupti, amante, rubedenii ? Cum l-au verificat pe asta cand a plecat la post, un neica nimeni care nu a mai lucrat afara ca reprezentant al Romaniei nici macar ca sofer sau portar? Ca fara aviz de la baieti nu pleaca nimeni la post ca toti se acopera de hartii - dar acum sa vada si ce au mai scris prin ele! Trebuie sa ajungem sa ne facem de cacao chiar si la nivel de ambasador cu cretinii astia care sunt trimisi afara si oricum nu muncesc si stau numai in chefuri, orgii si afaceri personale cu resedinte platite din tara, soferi, masini, femei de serviciu, bucatarese, portari, gradinari? Constantinescu asta ca ambasador de ce nu a mers cu soferul si s-a dus singur - isi cumpara droguri, dadea documente clasificate la chinezi sau facea afaceri necurate de se ferea de sofer si personalul de securitate care trebuia sa il insoteasca oriunde iese din ambasada? 

    Corect, nici MAE nu face impresie, e varza, la nivel de scoala diplomatica, numai imbarligaturi valoare zero, salarii in euro, pensii speciale si nu au fost in stare sa recupereze nici 10% din creangele economice ale altor state datorate Romaniei!

    Sila si dezgust. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb