Amway România estimează pentru acest an afaceri în creştere cu până la 5%

Ziarul BURSA #Companii / 18 martie 2011

Compania de vânzări directe Amway România estimează pentru acest an o cifră de afaceri în creştere cu până la 5%, faţă de nivelul de 91 milioane de lei înregistrat în 2010, pe fondul lansării de produse şi a promoţiilor, a declarat branch managerul companiei, George Popescu, citat de Mediafax.

Amway România a avut anul trecut o cifră de afaceri de 91 milioane de lei şi un profit de două milioane de lei, în scădere faţă de 2009, când a rulat 116 milioane de lei şi a avut un câştig de 9,3 milioane de lei.

"Rezultatele au fost influenţate de condiţiile economice locale, de creşterea taxelor şi de scăderea puterii de cumpărare. Am înregistrat şi o reducere semnificativă a profitului, deoarece în structura companiei au avut loc schimbări la nivel euronean, fiind deschis un centru de servicii în Cracovia şi au fost unele influenţe asupra costurilor, însă acum centrul funcţionează bine şi nu va mai avea efecte asupra profitului din acest an", a spus Popescu.

El estimează o uşoară creştere a afacerilor şi a profitului în acest an.

"Piaţa de vânzări directe a fost afectată de condiţiile economice globale. Anul 2010 nu a fost unul uşor. Suntem optimişti şi credem că 2011 va fi mai bun decât 2010, însă nici în acest nu ne putem aştepta la o creştere foarte mare a cifre de afaceri, va fi undeva în jur de 5%, generată de produsele noi pe care le vom aduce pe piaţă şi de promoţiile pe care le vom realiza", a explicat branch managerul companiei de vânzări directe. El a adăugat că în acest an Amway va lansa în România produse din gamele Nutilite (suplimente alimentare), Artistry (cosmetice) şi Home Care (produse de îngrijire a locuinţei).

Reprezentantul companiei a adăugat că Amway a majorat anul trecut preţurile produselor din portofoliu proporţional cu creşterea TVA, iar în acest an preţurile vor evolua în funcţie de cursul leu/dolar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb