ANAF vrea să înfiinţeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate

Mathias Klein
Companii / 24 septembrie 2016

ANAF (Sursa foto: Facebook)

ANAF (Sursa foto: Facebook)

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) intenţionează să înfiinţeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate, a anunţat, vineri, preşedintele instituţiei, Dragoş Doroş.

Doroş a precizat că acesta va funcţiona ca orice alt magazin online, însă produsele vor putea fi şi licitate, transmite Agerpres.

"Pentru anumite produse, preţurile vor fi fixe, dar pentru altele preţul se va stabili prin licitaţie", a explicat Doroş.

În prezent, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vinde, în magazinele sale din ţară, produse diverse, de la camere video, care pot fi achiziţionate cu 4.400 lei bucata, până la articole de lenjerie intimă pentru care preţul este 3 lei/bucată, conform datelor instituţiei.

În Bucureşti, la magazinul din strada Măriuca, Fiscul vinde bunuri confiscate în vederea valorificării acestora. În magazin se găsesc cercei, brăţări sau lanţuri de argint şi aur cu preţuri ce ajung până la 100 de lei, dar şi produse alimentare precum arahide în ciocolată cu 5 lei şi gumă de mestecat cu 8 bani bucata.

De asemenea, se mai vând tenişi cu 4 lei bucata, pălării cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de damă cu 6 lei, foen de păr cu 1,95 lei bucata şi bibelouri la acelaşi preţ.

Conform reprezentanţilor instituţiei, când sunt stocuri mari de produse, acestea se vând la cantitate, iar pentru aceasta se organizează licitaţie.

Potrivit ANAF, valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007.

Activitatea de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cuprinde declararea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului de către deţinători- organelor de valorificare, evaluarea de către o comisie de evaluare, valorificarea efectivă sau atribuirea cu titlu gratuit sau distrugerea sau restituirea.

Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode: licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, magazine proprii ale organelor de valorificare, burse de mărfuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
chocoland.ro
arsc.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8284
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2980
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8939
Gram de aur (XAU)Gram de aur419.8038

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb