Analiză WBS Jurnal bursier - SUA 16 februarie

WBS
Ziarul BURSA #Internaţional #Jurnal Bursier / 17 februarie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Bursele americane au inregistrat cresteri puternice ieri, pe fondul diminuarii ingrijorarii investitorilor cu privire la nivelul ridicat al datoriei publice in mai multe state europene. Astfel, moneda Euro s-a apreciat cu peste 1% fata de dolarul american, fapt ce a dus la cresteri semnificative in piata marfurilor. Pretul barilului de petrol s-a apreciat cu circa 4%, ajungand la nivelul de $77. In consecinta, sectorul energetic a inregistrat o crestere de 2,66%, avand cea mai buna evolutie printre sectoarele economice reprezentate in indicele S&P 500. Toate sectoarele au inchis sedinta pe plus, cele mai mici cresteri fiind inregistrate in sectorul telecomunicatiilor si cel sanitar, sectoare vazute de investitori ca defensive.

    Rezerva Federala din New York a raportat ca sectorul manufacturier din regiune a crescut in februarie in cel mai rapid ritm din ultimele patru luni.

    Si sectorul financiar a avut parte de cresteri importante, dupa ce Bank of America, JP Morgan si American Express au raportat scaderi in volumul cartilor de credit ce inregistreaza intarzieri la plata.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb