ANALIZĂ WBS SUA - jurnal bursier - 13 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 16 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au scazut usor vineri, indicele S&P 500 incheind pe minus pentru a patra sedinta la rand. Indicatorii macroeconomici raportati vineri au fost de natura mixta. Vanzarile lunare de retail s-au aflat sub estimarile analistilor, crescand cu 0,4%, fata de 0,5% cat era asteptat. Excluzand vanzarile de automobile si combustibili, vanzarile au inregistrat o scadere cu 0,1%, analistii preconizand o crestere cu 0,1%. Pe de alta parte, sondajul U. Of Michigan/Thomson Reuters privind increderea consumatorilor americani a aratat ca aceasta a crescut in ultima luna peste asteptari.

    Indicele preturilor de consum a crescut in iulie cu 0,3%, peste estimari, aceasta fiind prima crestere din ultimele patru luni. In conditiile in care deflatia este privita ca un pericol real de catre investitori, stirea a fost interpretata pozitiv in piata de capital.

    Dolarul american s-a intarit usor fata de moneda Euro, cotatia EURUSD coborand spre nivelul de 1,275. Pretul barilului de petrol si-a continuat scaderea, ajungand aproape de $75.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb