ANALIZĂ WBS SUA - jurnal bursier - 15 martie 2010

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 16 martie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au înregistrat luni închideri mixte, după ce evoluaseră majoritatea zilei în teritoriu negativ; indicele Dow Jones a realizat cea mai mare creştere a zilei, de 0.16%, după ce analiştii City Investment Research au oferit o creştere de rating pentru acţiunile Wall-Mart, în timp ce indicele NASDAQ a coborât cu 0.23% în urma speculaţiilor privind o iminentă retragere a Google de pe piaţa din China.

    Indicele producţiei industriale a crescut cu 0.1% în februarie faţă de prima lună a anului, depăşind aşteptările analiştilor de evoluţie staţionară. Cel mai mare avans a fost realizat de sectorul minier, care a înregistrat o creştere de producţie de 2%. Nivelul de utilizare a capacităţii industriale a crescut uşor la 72.7% de la 72.5% în ianuarie.

    Indicele activităţii industriale din statul New York publicat de NY Fed a coborât în martie la 22.9 faţă de 24.9 în februarie. Indicatorii individuali de activitate au înregistrat însă creşteri, un indicator compozit al acestora după modelul ISM indicând cel mai ridicat ritm de creştere de după octombrie 2007.

    Indicatorul sentimentului constructorilor imobiliari publicat de NAHB a scăzut la 15 în martie faţă de 17 în februarie, afectat de preţurile joase ale executărilor silite.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb