Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 23 aprilie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 26 aprilie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut vineri, ajungand la noi maxime ale anului, pe fondul datelor macroeconomice. Comenzile de bunuri durabile excluzand sectorul auto au crescut in luna martie cu 2,8%, in timp ce analistii asteptau o crestere de 0,7%. De asemenea, vanzarile de noi case au crescut in luna martie cu 26,9%, pana la o valoare ajustata sezonier de 411.000 unitati.

    Printre companiile importante ce au anuntat vineri rezultate trimestriale peste estimari s-au numarat American Express, Schlumberger si Western Digital. Pe de alta parte, rezultatele raportate de Amazon.com si Microsoft au fost de natura sa dezamageasca investitorii, iar indicele NASDAQ 100 a avut o evolutie mai slaba decat cea a indicelui S&P 500.

    Desi indicii au ajuns vineri la noi maxime anuale, volatilitatea s-a aflat in crestere, indicele VIX apreciindu-se cu aproape 1%.

    Dolarul american s-a depreciat fata de moneda Euro, iar piata marfurilor a reactionat, pretul barilului de petrol crescand cu 1,7%, pana peste nivelul de $85.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb