Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 3 decembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 6 decembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut vineri, dupa ce deprecierea dolarului a dus la un raliu in piata marfurilor. Moneda Euro s-a apreciat cu 1,5% fata de dolarul american, in continuarea cresterilor inregistrate saptamana trecuta, pe fondul semnalelor de sustinere

    a pietelor financiare date de Banca Centrala Europeana. Pretul barilului de petrol a crescut cu peste 1%, ajung peste nivelul de $89. In consecinta, indicele producatorilor de materii prime a avut cea mai buna evolutie printre indicii sectoriali (+0,86%).

    Cresterile au fost temperate totusi de raportul lunar asupra pietei muncii, care a aratat ca rata somajului a crescut in noiembrie de la 9,6% la 9,8%, in timp ce numarul locurilor de munca a crescut cu doar 39.000, fata de 150.000, cat preconizau analistii. Pe de alta parte, indicele ISM al activitatii economice in sectorul serviciilor a aratat o crestere peste asteptari a ritmului activitatii in luna noiembrie. Toti indicii sectoriali au inchis sedinta pe plus, iar indicele volatilitatii a inchis in scadere cu 7%, ajungand la cel mai scazut nivel de inchidere din luna aprilie pana in prezent.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb