ANALIZĂ WBS SUA - jurnal bursier - 7 martie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 8 martie 2011

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au început săptămâna cu scăderi importante, după ce intensificarea luptelor din Libia a condus la creşterea cotaţiei petrolului pe piaţa din New York la $105.44/baril.

    Sectoarele cele mai puternic afectate au fost cele de exploatare şi prelucrare a materiilor prime, creşterea costurilor la energie având

    potenţialul de a influenţa negativ marja de profitabilitate a companiilor. Analiştii Commerzbank au estimat că nivelul mediu al cotaţiei petrolului în al doilea trimestru va fi de aproximativ $107/baril, iar orientarea în majoritate bullish a fondurilor de investiţii ar putea contribui la creşterea nivelului actual al preţului petrolului în perioada următoare. Conform datelor publicate de CFTC volumul poziţiilor net long pentru contracte de petrol a crescut în ultimele şapte zile ale lunii februarie cu 27% faţă de săptămâna anterioară. Sectorul producătorilor de circuite integrate a suferit un declin de 2.5% după ce analiştii Wells Fargo au redus recomandarea pentru acţiunile companiilor din domeniu de la "overweight" la "market weight", citând creşterea de peste 100% a sectorului în ultimii doi ani.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb