ANAT aniversează Ziua Mondială a Turismului

R.S.
Companii / 27 septembrie

ANAT aniversează Ziua Mondială a Turismului

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) salută şi aniversează Ziua Mondială a Turismului 2024, care este celebrată astăzi, 27 septembrie, sub tema "Turism şi pace" şi doreşte să evidenţieze rolul vital al acestui sector în promovarea păcii şi înţelegerii între naţiuni şi culturi şi în sprijinirea proceselor de reconciliere, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, la nivel global, unde naţiunile sunt interconectate şi interdependente, turismul, o industrie creată de oameni şi pentru oameni, apare ca o forţă convingătoare şi dinamică pentru a sfida stereotipurile şi a contesta prejudecăţile. Acest sector poate fi perceput ca simbolul dialogului intercultural; permite întâlnirea cu "celălalt", învăţarea despre diferite culturi, auzirea limbilor străine, degustarea aromelor exotice, stabilirea legăturilor cu alte fiinţe umane şi construirea toleranţei. În esenţă, este o experienţă educaţională şi spirituală care lărgeşte mintea. De asemenea, ANAT recunoaşte contribuţia semnificativă a turismului la dezvoltarea economică a ţării noastre. Turismul de incoming, adică sosirea turiştilor străini, joacă un rol esenţial în exportul de servicii şi în atragerea de valută străină.

"Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, doresc să vă transmit un sincer "La Mulţi Ani!" şi să vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru promovarea şi dezvoltarea turismului în România. Turismul înseamnă mai mult decât călătorii - el reprezintă descoperirea unor locuri unice, susţinerea economiilor locale şi crearea de experienţe memorabile. Tuturor celor care aleg să exploreze frumuseţile României sau ale lumii, vă mulţumesc că alegeţi să sprijiniţi această industrie vibrantă şi plină de viaţă.

În acelaşi timp, un gând special merge către toţi cei care lucrează în turism - agenţi de turism, ghizi, hotelieri, restaurante şi structuri de cazare. Prin eforturile voastre zilnice, construiţi experienţe de neuitat pentru turişti, iar acest lucru contribuie la prestigiul destinaţiilor noastre. Vă sunt recunoscător pentru dedicarea şi profesionalismul cu care promovaţi destinaţiile noastre şi creaţi amintiri pentru toţi cei care ne vizitează, se menţionează în comunicat.

Patronilor şi investitorilor în turism, vă mulţumesc pentru curajul şi viziunea de a investi într-un domeniu plin de provocări, dar şi de oportunităţi. În faţa unor provocări majore, de la subfinanţarea activităţilor de promovare, lipsa infrastructurii, turismul neautorizat şi până la birocraţia excesivă, ştiu că lucrăm împreună pentru a face din România o destinaţie turistică de top, atât pentru români, cât şi pentru turiştii străini.

Pe această cale, ANAT rămâne un partener de încredere în promovarea unui cadru competitiv şi echitabil pentru toţi actorii din turism. Ne dorim ca prin colaborarea noastră să aducem soluţii pentru a sprijini şi stimula incoming-ul, să susţinem turismul corect şi să îmbunătăţim continuu infrastructura şi promovarea României ca destinaţie turistică globală.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb