Anca Dragu ar fi folosit resursele instituţiei, precum şi salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru a pleca în vacanţă cu familia în Franţa

S.B.
Politică / 23 decembrie 2021

Anca Dragu ar fi folosit resursele instituţiei, precum şi salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru a pleca în vacanţă cu familia în Franţa

Fostul preşedinte al Senatului Anca Dragu ar fi folosit, pe vremea când deţinea funcţia, angajaţii şi maşinile instituţiei, precum şi salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru a se îmbarca preferenţial la plecarea în vacanţă cu familia în Franţa, informează news.ro.

Anca Dragu (USR) susţine că nu a folosit resurse publice în mod abuziv, fiind "recomandarea serviciilor de securitate".

Potrivit unui document intern al Senatului, consultat de G4Media.ro, vara trecută, preşedintele de atunci al Senatului Anca Dragu ar fi utilizat resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale şi al unor apropiaţi.

Anca Dragu a folosit maşinile instituţiei, angajaţi de la Serviciul Protocol şi Paşapoarte al Senatului, precum şi Salonul Prezidenţial de la Aeroportul Otopeni pentru a avea facilităţi la îmbarcarea în avionul care a transportat-o în vacanţă în Franţa. Dragu a fost însoţită de soţ (politician USR în judeţul Constanţa), fiică şi fiul minor, un coleg de facultate al fiicei şi o prietenă de familie.

Anca Dragu a invocat faptul că accesul la aceste facilităţi a avut loc "la recomandarea serviciilor de securitate", ea fiind, atunci, numărul 2 în Statul Român.

"Nu am încălcat nici o regulă, nu am folosit resurse publice în mod abuziv", a declarat Anca Dragu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. asa-i cand lasi vaccinatii sa se plimbe...

    1. Si mai ales pe Miss Piggy!

      Sa se ia masuri sa nu se mai plimbe nimeni si sa se desfiinteze facilitatile pentru reprezentantii statului.

      Pana atunci serviciile de securitate sa isi revizuiasca procedurile discriminatorii. Discutiile privind noile proceduri trebuie purtate public in fata poporului pe forumuri unde omul de rand isi poate da cu parerea. 

    Dna Dragu a făcut ce trebuia să facă! Demnitarul statului trebuie să respecte un anume protocol! E o diferență ca de la cer la pământ între dânsa și gen Oprea care abuza de functie!

    1. Corect.

      Anca Dragu este vanata precum infractorii internaționali.

      Este o persoana pregătită și incoruptibila. Deranjanta pentru actuala conducere a tarii. 

      Dragu/Salaj a procedat corect, a plecat cu familia in vacanta si a declarat ca e vizita oficiala. Cei 2 copii cocliti sunt demnitari cu care trepanatii useristi se mandresc. Jos dracnia!!

      Asa este usr istule ,Oprea mergea singur in masina iar madam dragu plimba neamurile pe banii statului in strainataturi,cand ma gandesc ca acesti nemernici faceau pe sfintii...iar fraieri stateau in strada si inghetau de frig ca acesti indivizi sa ajunga la putere

      Dna sa vina sa va ia,lozinca usr ului ,acum nu mai este valabila doar avem pile

      D-lor.Hai sa fim seriosi.sa stam stramb si sa judecam drept.Putea,al doi-lea om in stat sa intre in aeroport la coada ca prostimea sau sa-si paraseasca isotitorii iar ea sa intra la clasa Bisn.Totul are o limita.Voi v-ati lasa sotia la coada si ati urca insotit degarzi?A-ti vazut ,in lumea larga un astfe de comportament?daca urlam numai de dragul de a urla ,atunci cand vom urla pentru lucruri seroase ,totul va parea delizoriu.

    Deci si USR este aceeasi mizerie...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb