ANCHETĂ A POLIŢIEI LA SPITALUL "FILANTROPIA" DIN CRAIOVA Doi pacienţi au murit după ce li s-au făcut transfuzii de sânge

Gabriel Tănase
Miscellanea #Sănătate / 27 februarie 2017

Doi pacienţi au murit după ce li s-au făcut transfuzii de sânge

Actualizare 19:44 Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul celor doi pacienţi care au murit la Spitalul "Filantropia" din Craiova

Avocatul Poporului a anunţat, astăzi, printr-un comunicat, că s-a sesizat din oficiu şi va face o anchetă în cazul celor doi pacienţi de la Spitalul "Filantropia" din Craiova care au murit la câteva ore după ce li s-au făcut transfuzii de sânge.

În comunicat se arată, potrivit News.ro: "Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va afectua o anchetă în cazul decesului unor pacienţi, la Spitalul «Filantropia» din Craiova, după ce li s-au făcut transfuzii de sânge. Sesizarea din oficiu şi ancheta vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 34 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi dreptul la ocrotirea sănătăţii".

(M.I.)

-------

Poliţiştii fac o anchetă la Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova, după ce conducerea unităţii medicale a anunţat că doi pacienţi au murit în condiţii suspecte, informează News.ro.

Surse apropiate anchetei susţin că celor doi bolnavi li s-au făcut transfuzii de sânge înainte de a deceda, dar şi că alţi pacienţi au acuzat stări de rău după ce au primit îngrijiri medicale în Secţia de Hematologie a spitalului.

Reprezentanţii Spitalului Municipal "Filantropia" Craiova au sesizat la Secţia 1 Poliţie că în cursul zilei de vineri doi pacienţi internaţi în unitatea medicală au murit în condiţii suspecte.

Amelia Barbu, ofiţer de relaţii publice la Poliţia Judeţeană Dolj, a declarat: "Este vorba despre o femeie în vârstă de 81 ani, internată la Secţia de Hematologie, şi un bărbat de 67 ani, din Secţia ATI. Conducerea spitalului a sesizat că cei doi au decedat în condiţii suspecte. Cadavrele celor doi urmează să fie expertizate de medicii legişti, iar până la raportul final al acestora se derulează o cercetare privind moarte suspectă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb