Angajaţi ai CFR Călători protestează în faţa Ministerului Transporturilor

T.V.
Companii / 17 iulie 2019

Angajaţi ai CFR Călători protestează în faţa Ministerului Transporturilor

Câteva zeci de angajaţi ai companiei CFR participă, în această dimineaţă, la un miting de protest în faţa Ministerului Transporturilor, în care solicită demisia directorului general al CFR Călători, Valentin Dorobanţu.

Protestatarii afişează pancarte cu mesajele "Jos labele de pe CFR Călători" şi "Demisia!" şi strigă în mod repetat "Demisia!", cu referire la directorul CFR Călători.

Sindicatul Naţional al Personalului Feroviar din Sectorul Comercial a anunţat, săptămâna trecută, organizarea unui protest pentru data de 17 iulie, acţiune la care ar urma să participe până la 1.000 de membrii ai sindicatului.

Potrivit liderului sindical Dragoş Tănase, principala solicitare este îndepărtarea directorului general Valentin Dorobanţu din fruntea companiei, din cauza măsurilor pe care acesta le-a luat, printre acestea numărându-se închirierea celor mai bune locomotive operatorilor privaţi şi desfiinţarea unor trenuri de navetă, profitabile.

La rândul său, administraţia CFR Călători a transmis că, alături de cele două mari federaţii sindicale, a identificat măsuri/acţiuni de creştere majoră a productivităţii muncii la CFR Călători, măsuri a căror implementare a dus la posibilitatea creşterii salariilor cu 15% începând cu data de 1 septembrie 2019, conform Contractului Colectiv de Muncă 2019/2020 înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă, afirmă reprezentanţii companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tot mai multe voci din cadrul CFR Călători spun că acest individ, Valentin Dorobanțu uns în funcție de Codrin Ștefănescu, cu care a și venit la braț la înscăunarea sa, vrea să desființeze prin hotărâre C.A. oficiile juridice din subordine și să angajeze case de avocatură, evident pe bani mulți, asta ca să ducă societatea la faliment sigur. Ale cui interese servește domnul director ? Întreb pentru un prieten sau pentru servicii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb