ANOFM: Peste 1.400 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Andrei Stan
Companii / 11 octombrie 2017

ANOFM: Peste 1.400 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, un număr de 1.427 locuri de muncă vacante, potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), trimis Redacţiei.

Cele mai multe job-uri disponibile sunt în Spania şi în Malta.

Astfel, în Spania sunt disponibile un număr de 800 de locuri pentru muncitori necalificaţi în agricultură (cules căpşuni), trei pentru tehnicieni şi unul pentru inginer automatizări, în timp ce în Malta este nevoie de 150 de şoferi de autobuz şi trei ingineri de sistem software.

De asemenea, în Marea Britanie este nevoie de 100 de muncitori în fabrică, cincisprezece asistenţi medicali, cinci îngrijitori de persoane şi cinci îngrijitori de persoane la domiciliu.

În Germania mai sunt disponibile 14 locuri pentru bucătari, 11 pentru ospătari, 10 pentru sous chef, cinci pentru ingineri testare automată echipamente, câte patru locuri pentru betonist, excavatorist, montator izolaţii clădiri şi specialist sisteme de canalizare, câte trei posturi pentru dezvoltator software, dezvoltator software Java, operator utilaje pentru construcţii, recepţioner şi zidar.

În Cehia este nevoie de 30 de şoferi de autobuz, 20 de şlefuitori şi pilitori, 15 forjori, 15 operatori CNC şi de câte cinci electricieni auto, şoferi de tir şi mecanici auto, în timp ce în Italia se caută 40 de îngrijitori la domiciliu, în Slovacia - 40 de operatori producţie, în Finlanda - 18 ospătari, nouă bucătari, cinci faianţari, doi programatori CNC, iar în Luxemburg - zece seniori tehnicieni Chrome.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând site-ul Eures sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma, menţionează ANOFM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb