ANP: Aproximativ 1.100 de deţinuţi şi-au exprimat dorinţa de a vota la alegerile locale

A.P.
Comunicate de presă / 25 septembrie 2020

Aproximativ 1.100 de deţinuţi şi-au exprimat dorinţa de a vota la alegerile locale

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă dorinţa de vot a deţinuţilor care nu şi-au pierdut drepturile electorale. Un număr de 1100 de deţinuţi şi-au exprimat în scris, până joi, intenţia de a vota la alegerile locale, conform unui comunicat de presă ANP.

ANP informează că dintr-un număr de 20.993 de persoane deţinute, 1.193 au drept de vot şi 1.092 şi-au exprimat în scris intenţia de a vota duminică.

Situaţia numerică centralizată la această data este estimativă. Termenul limită pentru depunerea listelor nominale şi a cererilor, la secţia de votare în a cărei rază teritorială se află penitenciarul sau locul de deţinere, este preziua votării, cel mai târziu la ora 2000 , detaliază ANP.

Situaţia numerică a persoanelor deţinute, care îşi vor fi exercitat dreptul de vot, în data de 27.09.2020, va fi comunicată după finalizarea activităţii de votare

În vederea asigurării unor bune condiţii ade vot, la nivelul unităţilor subordonate ANP, se va amenaja un spaţiu corespunzător în cadrul unităţii, pentru amplasarea urnelor şi a cabinelor de vot, cu dotări pentru asigurarea secretului votului.

De asemenea, având în vedere actualul context epidemiologic, pe durata procesului de vot, vor fi respectate măsurile propuse de Institutul Naţional de Sănătate Publică precum purtarea măştii de protecţie respiratory, Mai mult, înainte de înmânarea ştampilei de vot şi a cărţii de identitate, persoanele private de libertate vor primi mănuşi de unică folosinţă. După exercitarea dreptului de vot, mănuşile vor fi dezinfectate şi aruncate în recipiente special amenajate.

Echipa biroului electoral al secţiei de votare, care se deplasează cu urna specială, şi eventualii supraveghetori vor fi supuşi triajului epidemiologic la intrarea în unitate şi vor completa chestionarul COVID-19. Purtarea echipamentului individual de protecţie este obligatorie din momentul accesului în unitate.

Totodată, pe toată durata desfăşurării procedurilor de votare, va fi respectată distanţarea fizică faţă de persoanele private de libertate şi faţă de perso

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb