Antonescu: "PNL nu vrea să iasă de la guvernare"

F.A.
Politică / 13 septembrie 2013

"PNL nu vrea să iasă de la guvernare pentru că PNL nu face mofturi, nu îşi bate joc de oameni, ne-am angajat în faţa oamenilor să guvernăm", a declarat ieri seară preşedintele PNL, Crin Antonescu, informează Realitatea.net.

"Nu. PNL nu vrea să iasă de la guvernare pentru că PNL nu face mofturi, nu îşi bate joc de oameni, ne-am angajat în faţa oamenilor să guvernăm. Câtă vreme suntem în parametrii programului de guvernare şi câtă vreme respectăm reguli minimale de convieţuire politică, nu vom fi noi cei care punem problema dezmembrării acestei coaliţii sau acestui guvern", a precizat Antonescu.

Liderul PNL a comentat şi toată disputa politică stârnită în jurul proiectului Roşia Montană: "În urma disputei care s-a născut, România s-a ales cu mai multă informaţie, cu ceva documente date publicităţii, cu o dezbatere mai intensă despre subiectul Roşia Montană, despre conduita conduita în politică şi despre modul în care înţelegem fiecare dintre noi să facă această politică. Nu am pus de acord nişte poziţii pentru că nu eu fac ordinea de zi a guvernului, proiectul apărut acolo, fără o discuţie în prealabil în USL, a fost trimis de guvern, iar poziţia premierului, a iniţiatorului, a fost aceea că fiecare votează cum doreşte, partid sau individ. În aceste condiţii, noi am luat decizia de a vota împotrivă. În momentul în care am făcut anunţul cu explicaţii şi justificări nu am lansat nicio acuzaţie, nicio ironie, nimic. Nu am pus în chestiune opţiunea partenerilor noştri, oricare ar fi fost ea. După aceea a început o dispută, nu am început-o eu, şi am încercat, nu doar să temperăm o dispută inutilă, ci să ducem lucrurile pe făgaşul normal".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb