Antony Blinken se va întâlni cu preşedintele Iohannis şi cu premierul Ciucă

F.D.
Politică / 26 noiembrie 2022

Antony Blinken se va întâlni cu preşedintele Iohannis şi cu premierul Ciucă

Secretarul de stat Antony J. Blinken se va afla în România, în perioada 28 - 30 noiembrie, pentru a participa la Reuniunea miniştrilor de externe ai NATO, informează Ambasada SUA la Bucureşti, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, reuniunea de la Bucureşti se va concentra pe războiul Rusiei împotriva Ucrainei, punerea în aplicare a noului concept strategic al NATO, securitatea energetică, protecţia infrastructurii critice şi eforturile NATO de a construi capacitatea şi de a consolida rezilienţa în Republica Moldova, Georgia şi Bosnia şi Herţegovina.

De asemenea, secretarul de stat Antony J. Blinken şi prim-ministrul român Nicolae Ciucă vor vizita expoziţia "Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic", un eseu fotografic, tematic, care explorează relaţiile diplomatice, de securitate, economice şi culturale dintre poporul român şi cel american.

Oficialul american va mai avea întrevederi separate cu preşedintele Klaus Iohannis, ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, şi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Adica se va intalni cu plagiatorul CIUCA si cu coruptul IOHANNIS , care nu poate justifica cum a reusit ,bugetar fiind toata viata sa-si cumpere 7 case

    Imi este rusine ca acesti indivizi reprezinta romania in intalnirile internationale 

    1. Domnule BLINKEN,bime ati venit in romania.Pe americani,romanii iau asteptat cu bratele deschise dupa 89,iar ca o recunoastere a faptului ca sunteti cea mai mare putere mondiala,poporur roman,si-a trimis militarii sa lupte in razboaiele duse de dumneavoastra peste tot globul acolo unda sua nea cerut.Romanii,se bucura de faptul ca apararea tarii a fost preluata de america. Nu acelasi lucru il putem spune si despre noii STAPANI ai Romaniei,adica UE. care prin OBEDIENTA celor care ne conduc,au vandut TARA cu Romani cu tot acestor SATRAPI ca ne-au transformat in COLONIA lor.Romanii,isi pun mari sperante in AMERICA,asa ca poporul roman,va roaga trei lucruri,iatale. La aceasta intalnire CERETILE liderilor care stapanesc COLONIA,sa ne primeasca in schenghen,apoi va rugam desfintati vizele pentru romanii care doresc sa calatoreasca in AMERICA,iar al treilea lucru,veheati ca la ceasta intalnire conducatorii Romaniei sa nu mai predea HALCI din tara celor din UE. In rest ,BINE ati VENIT.!

      Satrapul cel mare e America daca nu ai inteles ,care da europenilor cate o firimitura din Europa de est la tocmeala cu alte favoruri reciproce date occidentului!

      Vizele in Sua ca sa marim si mai mult deficitul bugetar ,nu cred ca e o urgenta! 

      Urgenta era sa exploateze Exon gaze din marea Neagra,aveau cu ce,dar vad ca se duc prin Venezuela si nor ramanem cu acadeaua in gura,platim la blana armament la ei ce ne vaveni peste un cincinal! 

      Iti spun eu pt ce a venit,vom da motorina si munitie Ua mai multa si degeaba,iat la apatate,90 % vom vira banii americanilor,haraciul democratiei!

      Restul,doar vorbe pompoase pt gutumani! 

    E plin de steaguri Nato pe Calea Victoriei, zici ca suntem sub ocupatie natoista.

    Mai bine se intalnea cu un psihiatru bun.

    Stirea corecta era ca Blinken va fi primit de catre Ciuca si Iohannis, ca doar e la noi in tara si astia doi il vor primi daca au timp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb