"ANTREC Tulcea": Delta Dunării, lipsită de turişti din cauza publicităţii negative

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 31 august 2007

Preşedintele ANTREC Tulcea, Silviu Gheorghe, a declarat, joi, corespondentului NewsIn, că numărul turiştilor care au ales să viziteze Delta Dunării în primele opt luni ale acestui an a fost de circa 15.000, cu 5.000 mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.

Explicaţia scăderii numărului de turişti din această zonă este, în opinia preşedintelui ANTREC, publicitatea negativă in mass-media, dar şi pretenţiile din ce în ce mai mari ale turiştilor, români sau străini.

"Noi avem o statistică din care reiese că reportajele pozitive despre turismul românesc sunt, per ansamblu, de 10%, în timp ce reportajele negative apar tot timpul. În acestea se spune că în România sunt servicii proaste, preţuri mari, dar şi alte aspecte negative. În ceea ce priveşte Delta Dunării, auzim tot timpul că plajele sunt murdare, că Delta Dunării este poluată, că peştele are plumb în el şi că Delta este distrusă, că aici sunt braconieri. Astfel de ştiri apar tot timpul pe posturi importante de televiziune. În afară de asta, este vorba şi de ofensiva publicitară a produselor turistice din străinătate, despre care se spune că sunt mai accesibile ca preţ şi de mai bună calitate ca ale noastre. Este o politică de marketing foarte bună a ţărilor vecine în timp ce în ţara noastră nu există o strategie clară de promovare a turismului, iar cei care ar trebui să se ocupe de asta se ocupă mai ales de scandaluri. Aţi văzut clipurile acelea publicitare despre România despre care se spunea că au costat 3 milioane de dolari şi ele costau în realitate 150 - 200 de mii de dolari", a declarat Silviu Gheorghe, preşedintele A.N.T.R.E.C. Tulcea. "În acelaşi timp, turiştii care vin în Delta Dunării sunt din ce în ce mai pretenţioşi, atât în ceea ce priveşte locurile de cazare cât şi serviciile oferite aici, servicii care, în multe cazuri, lasă de dorit", a admis Silviu Gheorghe.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai Silviu, m-am cam saturat de minciunile tale...stii ceva?Am o bubica kre merita pupata(n-ai idee unde e) si chiar de nu esti francofon, pe pariu ca ti-ar place mai mult bubica mea decat minciunile tale!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb